- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Nagyobb merevlemezre költöztem egy be lakott rendszerről. Van, lehet értelme a régi rendszert át telepítenem valamilyen programmal, (ha igen mivel)? Természetesen az op rendszert újra húztam. Az nem kéne csak a progik, tartalmak.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Hogy tudom meg nézni azt win7-en esetleg 8-on is hogy valaki jogtalanul rajta van a wifi hálózatomon?
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Újra kellett telepítenem a gépet, de nem tudom be állítani a rendszer visszaállítást. Ezt a hibaüzenetet kapom:
" A rendszer visszaállítás által használt kötet árnyékmásolata szolgáltatás nem működik 0x81000202"
Mi lehet a baj?
-
kelly7
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #11315 üzenetére
Te nem csak nagy úr, de isten király vagy! Köszönöm!
Ezt vajon miért csinálta egyébként? -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Szervizben volt az Asus notim. Kivettem előtte belőle a merevlemezt. Visszakaptam visszatettem a merevlemezt, és most nem akar indulni. Indító képernyőnél megáll dob egy hibaüzenetet kb 1 tized másodpercig amit lehetetlen még csak elolvasni is, és nem hajlandó elindulni. Töltőt cseréltek csak mást nem. Csökkentett módban sem indul, javításra sem csinál semmit. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged