- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
válasz
DrojDtroll #65324 üzenetére
igen, én (is). nem tetszett, probáltam megszokni, de nem ment. egyszerűen fapad a kinézete az aero glasshoz képest. ez volt a w10 megjelenése körül. most a fluent design igéretesnek tűnik, látok esélyt a visszatérésre.
-
gV
őstag
válasz
albiosz #57366 üzenetére
Mi bajom lehet abból, ha hagyom nyerni az MS-t és felteszem a W10-et?
lesz egy ronda, inkonzisztens kinézetü op rendszered, ami engem még mindig vissza tart, hogy frissítsek rá, ráadásul nem is a 7-ről. már a 8-cal is csak ez a bajom volt, de ha a MS-nak nem kellett anno a pénzem és most meg, hogy nőveljem a UWP-t potenciálisan használók táborát... hát magára vessen.
-
gV
őstag
válasz
Mezga Aladár #57041 üzenetére
én nem csináltam semmit, igaz el is szórakozott 30 percet, addig pont megnéztem az eheti TCTV-t
-
gV
őstag
For example, Windows 10 will be the only supported Windows platform on Intel’s upcoming “Kaby Lake” silicon, Qualcomm’s upcoming “8996” silicon, and AMD’s upcoming “Bristol Ridge” silicon.
nevetséges dolognak tartom, bár hozzáteeszem amúgy sem terveztem újítani. és amíg ilyen állapotban van a win10 nemcsak hardver ügyileg
-
gV
őstag
válasz
#41133696 #43915 üzenetére
Win 8 frissitéshez kell, amúgy nálam sem ment fel. lehet érzi, hogy úgyse cserélném le a Win 7-et.
más
IE11-el netezek és most megjelent az about:tabs-on egy bing kereső sáv, szerencséje van az MS-nek velem, hogy bingel keresek és hogy így is látszik a gyakori weblapok listájának 2. sora (anélkül, hogy görgetnem kéne), mert különben kicsit ídeges lennék most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest