- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
Diabo6 #53380 üzenetére
Doky586 és Diabo6
megoldottam.
D:\XYZ mappába megy a letöltés, de ehhez a könyvtárhoz nem fért hozzá írás joggal a torrent kliens.
A megoldás az volt, hogy saját használatba vétel-re kellett átvenni a teljes D meghajtót.
D partición jobb klikk / tulajdonságok / biztonság speciális / örököltetés beállítása.
Onnantól minden OK!csak az a fura, h most először tapasztaltam ilyet, pedig két kezem kevés lenne megszámolni, hogy hányszor telepítettem Win7-et, és többnyire ugyanazt az installt és D partíció formázás nélkül telepítek mindig a C meghajtóra.
Fura volt. -
válasz
Diabo6 #53303 üzenetére
Jövőre az ajánlott frissítésekben is benne lesz a windows 10re frissités, illetve a lehetősége, úgyhogy aki nem figyel oda és automatán hagyja a windows updatet annak annyi meg egy bambi. Majd nézhet nagyokat hogy hogy lett a 7ből 10.
Mellesleg nekem is 21 giga körül van egy minden ajánlott frissítésekkel telepített rendszer.
A kulcs probléma talán abból adódik hogy a windows update, rendszerfájl másolat fájlokat elment az xsxs mappába. Jobban jártam wsusoffline-al, letöltöttem a kritikus patcheket, nem kell mindent felrakni.
Egy windows update cleanup sem árt mondjuk utána. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest