- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
iggypop92
csendes tag
Azt elfelejtettem írni hogy se Windows XP, se az Ubuntu, se a Linux Mint, se a Gentoo, se a Fedora sosem kötött bele semmibe a winchesterrel kapcsolatban.
-
iggypop92
csendes tag
Sziasztok !
Tegnap megpróbáltam felrakni a számítógépemre egy 32bites Windwos 7-et pendrive-ról (DVD-ről is az alábbi hibát kapom). Mindent szépen csinál, ám amikor újraindul a gép, hibaüzenetet ír, miszerint a Windows telepítő nem tudta konfigurálni a windows rendszert a számítógépem hardverére. Kikerestem a hibanaplóból a hibák kódját, rákeresve az Advanced Formatted winchesterem lehet a probléma, A HDD-m egy WD20EARS kódnevű 2 Terrabyte-os Caviar Green, a Western Digital-tól. Sokan ajánlották a 4kilobyte-os szektorokat támogató illesztőszoftvert, de csak Intel-t taláni mindenhol, ami nem kompatibilis a gépemmel, az enyémben nVidia van, egy Asrock n68c-s UCC az alaplapom. Segítenétek nekem ? A hibakódok : (0x0e00b3) (0x0f0082) (0x060435). Köszönöm előre is, Tiszteletem !
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest