Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
FireShadow
senior tag
Szeretném felgyorsitani a rendszert majd egy új gép eljövetelével. Tapasztalataim szerint hiába van a legújabb proci és gyors ram, a programok betöltődése és ugy nagy vonalakban a windows nem gyorsul semmit. A játékok és render az igen, de a windows nem.
És szerintem a winyó a hunyó. 2x64Gigás SSD-t tervezek raid-be kötni. Ezen lenne a win7 és a programok.
Memória terén hogy lehet ügyeskedni szokatlanul? kb 40k-ból kijön 4giga 2ghz-es DDR3, vagy van egy másik ötletem elméletben annyi hogy 8-16giga ram, ebböl ramdisk-et létrehozni amiről megint csak futhatnak dolgok pl böngésző cache..
Lapozofilet ram-ra rakni, hogy gyakorlatilag a vinyótól se függjön a gép az hülyeség? Ha jól tudom akkor hülyeség ha nincs elég ram és AZÉRT hasznalja a lapozofilet a gép. De ha van elég ram, akkor is használ valamennyit. Ha ez is a RAM-ra lenne erőltetve (ramdisk-kel) az hülyeség?
-
FireShadow
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
ha csak a windows ment szét töle az nemzavar ugyis érik már a reinstall de lehet baja töle a hardvernek is? ugyis jelentkezik a bluescreen ha nincs radugva a dvdiro. amugy IDE-s. vinyót huztam mar le és raktam fel menet közben satásat, azzal nem volt baj, vga hütést is szereltem mar ugy hogy ment a gép :,D most nem tudom mi nem tetszett neki ujfent
-
FireShadow
senior tag
bekapcsolás után 5-10-15 perccel kékhalál, irq not less or equal meg olyan is van hogy nem ir ki szöveget csak hibakodot...
windows update ment a napokban illetve az optikai meghajtot szedtem ki és raktam vissza de miközben ment a gép. lehetséges hogy attól lenne?
-
FireShadow
senior tag
Olyat szeretnék csinálni hogy a vinyó egyik mappáját külön meghajtóként szerepeltetni. Mintha map network drive lenne csak hálózat nélkül. Nem szeretném megosztani csakazért hogy mappolhassam magamnak. De lehet az a legegyszerübb

-
FireShadow
senior tag
Mit gondoltok egy p4-es 1.5ghz-es 768ram-os gépre nyugodt szivvel fel merjem rakni xp utódjául? Én ezt használom béta óta és meg vagyok elégedve de az egy ősi gép, ez meg egy újabb.
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest