Hirdetés
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
FireShadow
üzenetére
Elsőként próbáld ki az ssd-t A kicsi fájlok olvasása nagyságrendel gyorsabb mint a hdd-nél. Így a rendszer töltése sokat javul. Persze, ha sok pénted marad így, karácsony után, csak tessék

üdv, föccer
-
Kicker
őstag
válasz
FireShadow
üzenetére
Nekem olyan volt, hogy ide vinyot használatam, kikapcsoltam a gépet, lehúztam, és utána kb 1 órát vizsgálta magát, 3 szor újraindult, miután rájött, hogy nem kell keresni ami nincs.
Ma reggel pedig szintén megszivatott, telepítés közben kékhalál, majd újraindukás, és most kb 2 órája javítja a hdd-t...
mod:
Win 7-re nincs xp pack?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
FireShadow
üzenetére
Hát nem tudom hogy lehet-e hardveres hiba. De nincs kizárva.
Új winnél ha nem jelentkezik, akkor nincs hardver hiba. Legközelebb majd lenyomoda gépet és úgy húzod le.
Sata-s vinyót ne vegyük, főlag ha 2-es, mert az támogatja a hot-swap funkciót.
Hát úgy hűtőt cserélni, csak gratulálni tudok.(#34654) Bozsó22:Power iso, vagy nero-val is kitudod írni. Vagy img burn.
Valamelyik közül csak sikerül kiírni. -
Morden24
nagyúr
válasz
FireShadow
üzenetére
Futni fog rajta, de biztosan nem lesz gyorsabb, mint az XP.
Egymagos processzorral és 1Gb ram alatt maximum az XP teljesítményét fogja hozni. Ellenben appok alatt veszíthetsz teljesítményt.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)