Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
bigga
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na trükköztem kicsit a hátsó usb-kel, mert többnyire tényleg az előlapit használjuk(szgép asztal miatt), így annyi hogy újraindítás után megpróbálja telepíteni a drivert, de a hibaüzenet ugyanaz.
Mind1, még egy párszor megpróbálom, aztán ráejtek a penre egy 10 kg-os kalapácsot, az lehet rendbehozza majd.
-
bigga
aktív tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy 4gb-os Kingston Datatraveler pendrive-om, és a Win7 egyik pillanatról a másikra nem ismeri fel -
a Biosban a beállítások tökéletesek, visz mindent: külső wincsit, rádiós billt-egeret, csak a pendrive-ot nem. Tehát táp és beállításprobléma kizárt. Ja, és a notimban pöccre felismeri az xp, és havernál egy másik asztali gépben sincs baj vele. Tehát a Win-em lehet a ludas.
Unknown device-ként ismeri fel,még szoftvert se telepít hozzá, max. letiltani tudom vagy leválasztani, ha letiltom abban látja a hibaelhárító a megoldást, hogy engedélyezi. Szóval az marha sokat ér.
A hibaüzenet: "43-as kód, nem képes telepíteni a szoftvert, hiba a működésben, nézzek utána az eszköz útmutatójában". Hehe, ha lenne
Mi lehet a gond? Telepítsem újra a Wint? -
bigga
aktív tag
Hello!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a NOD32 nem képes törölni a talált férgeket (3at talál), leáll ismeretlen hibával, pedig rendszergazdaként vagyok bejelentkezve, ugyanígy van az AVAST is. Szóval arra gondoltam, hogy bizonyos hozzáférések nincsenek beállítva, de vajon mik? -
bigga
aktív tag
Hi!
Szerintetek mi lehet a probléma? Egy 3gigás Pentium gépre próbálom fellőni a win7et, 1,5 giga ram van benne, 7300-as Geforce kártya, MSI lap. És egyszerűen nem megy se a 32 bites, se a 64 bites.. Ez abban nyilvánul meg, hogy felrakja, aztán pedig amint indulna megáll az indítóképernyőnél és csak áll, vagyis nem megy tovább, nem is tölt. Gondoltam ram-ra, vinyó-ra, mindkettő tesztelve, cserélve volt, másik gépben, már csak a vkarira gyanakszom, de az XP repül rajta gond nélkül. Mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest