Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Na akkor te is figyelj. Szerintem nem voltam bunkó, elmondom miért.
1. Ide jössz és elmondod mi a bajod. Egy dolog, nem ez a baj, azért van a fórum.
2. Azt egy szóval nem említetted hogy milyen rendszer alól csinálja a géped a hülyeséget csak azt hogy buzerálod valamivel elsz@ródik és mi találjuk mi a baja...
3. Ha a vga-val van a baj és rendszer telepítés után is csinálja a hülyeséget, akkor nem szoftver, hanem a hardver a hibás. Mivel ez egy windows 7 topik, nem ide való.
Tudod itt van kereső és keresgélni kell.
Ja és a géped adatait kitöltheted nyugodtan, mert ha többször jössz ide segítséget kérni, akkor na matekozunk már azon milyen hardver, szoftvered van..
Persze attól még kérhetsz segítséget, ha pontosan leírod milyen rendszeren mi a hiba jelenség.
4. Nem vagyok bunkó paraszt...
5. Kijavítanálak... Csak egy diplomám van...És nem vagyok Bill apónak az öcsse sem.
Ja és tudom a jómodort. De csak akkor ha az illető megérdemli...
6. Olvastam hogy elnézést kérsz, én is.(na most voltam bunkó de csak azért mert most jöttem véradásról
)
[ Szerkesztve ]
-
Akkor rakd vissza az MS által felpakolt WDDM drivert és úgy használd egy ideig a gépet (WIN gomb+Pause/bal oldalt eszközkezelő/jobb egér a vga karin/illesztőprogram frissítése/illesztőprogramok keresése a számítógépen/választás a számítógépen található illesztőprogram-listából/és kijelölöd az alap MS WDDM drivert: [link]
Ha a hiba nem jelentkezik, akkor nyilvánvaló, hogy a telepített driver okozza a hibát(nem mintha eddig nem lett volna elég egyértelmű), ebben az esetben, próbálkozz egy régebbi driverrel, vagy ha van esetleg újabb az NVidia honlapján, akkor azzal.
Nem írtad hány bites a rendszer ezért
8800GTX - W7 x86 Driver
8800GTX - W7 x64 Driver[ Szerkesztve ]
-
Amikor felpakoltad a W7-et, feltételezem telepített a karihoz drivert a W7, akkor is meg volt már a BSOD vagy csak azt követően, hogy másik drivert felpakoltad?
Az első HSZ-ban találsz egy Blue Screeen Viewer nevű alkalmazást, az részletes infót ad a BSOD-el kapcsolatban, arról egy screenshot jó lenne, amin látszik, hogy mely modul okozta a hibát és annak hibakódja.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc