Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
válasz
gabroca
üzenetére
A csoportházirendel kapcsolatos válaszom, az arra a kérdésedre vonatkozott, hogy le lehet-e tiltani(korlátozni) egy user account jogosultságait, erre írtam hogy azt nem, mert ahhoz kellene csoportházirend, ami HP-ban nincs, max törlöd a fiókot. A többiről meg írtam, hogy baromságot írtam...
Nem mellesleg, csak annak tudnak összekeveredni a dolgok a fejében, akinek van is minek összekeveredni, de irigylem ilyenkor az agyilag vákum usereket...
bobsys

Most meg gyorsan törlöm a létrehozott szép számú admin és user fiókokat(azonosíthatatlan névvel, mert csak rátenyereltem a billentyűzetre, mikor nevet adtam a fiókoknak)...

-
válasz
gabroca
üzenetére
Azt nem lehet, ahhoz viszont kell a group policy. Pro vagy Ult-ban jobb egér a számítógép ikonon/kezelés/bal oldalt ott kellene lennie a helyi felhasználók és csoportok lehetőségnek, de az HP-ban nincs (mivel nincs csoportházirend)
bobsys
W7 basic-ban is lehet több felhasználót létrehozni? Most baxa a csőrömet, hogy miért voltam meggyőződve erről a baromságról...
-
válasz
gabroca
üzenetére
Ha a csoportházirendre gondolsz, az csak XP Pro, Vista és W7 Pro és Ultimate-ben érhető el. XP Home és Vista és W7 Home Premiumban sajnos nem.
(HP-ban csak egy felhasználói fiók van, ami alapból admin illetve engedélyezhetsz 1 darab vendég/korlátozott fiókot. Hagyományos értelemben nem is hozhatsz létre több felhasználót)
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest