Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
adamssss
üzenetére
Folyamatok fül. Ha esetleg meg ezt nem látod, akkor a "fülekkel" egy magasságban, jobb oldalt találsz egy jobbra-balra mutató ikonpárt, használd....
(pl ha korábban a Teljesítmény fület választottad, majd kiléptél a feladatkezelőből, akkor legközelebb nem látszódik az összes fül. Ez egyébkén minden W7 verzióban így van (meg szvsz Vista de még XP-nél is így működött, bár lehet, hogy nem jól emlékszem...))fess
Ha lakat van rajta, akkor jó eséllyel a SYSTEM a tulajdonos, nem pedig Te, ezért írtam, hogy ellenőrizd... -
koshmar
veterán
-
fatal`
titán
válasz
adamssss
üzenetére
Mivel letitkosítja így nyílván. Viszont ha meghal az os-ed akkor truecrypt nélkül oda a mappa tartalma. Pontosabban csak truecrypttel fogod tudni megnézni megint. Hátránya, hogyha meghal a vinyó nem igazán tudod helyreállítani róla az adatokat, mivel semmilyen szoftver nem fogja tudni olvasni. Óvatosan vele

Nemnagyon használtam még, azt hiszem indításonként kéri be a jelszót a felcsatoláshoz. De kézzel le tudod csatolni a mappát, amikor felállsz a géptől.
Szerintem a beépített megoldás jobb és átálltok a több felhasználói fiókra.
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Semmi esetre sem felesleges, aki ilyet terjeszt, az igen fogalmatlan, de hát megszoktuk már, hogy mindenki nagy Windows-szakértő

Arról van szó, hogy az SP1 jórészt kumulatív, tehát az eddig megjelent frissítéseket, javításokat is tartalmazza, éppen ezért ha egy friss Windowsod lenne, akkor x64-en közel 900 megát telepítenél.
Egy naprakész os esetében ez mindössze ~80Mb (nekem is ennyi volt, x64 Prof alatt). És természetesen tartoznak közéjük eddig a WU-n ki nem adott optimalizációk, bugfixek stb.(#40484) Elrond: MSE, Avira, AVG. Semmi esetre sem egy lopott fizetős vírusirtót. Ja, és online scaneket.
(#40486) Ibituba: Nem tudom megnyitni a linkjeidet, plíííz írd be a típust. Mondjuk ha valami noname cucc, akkor ne lepődj meg. Próbálkozhatsz a driver felrakásával kompatibilitási módban esetleg.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hmmm... Attól néha Nekem is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)