- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Johnny001 #3512 üzenetére
Szia! Le tudnád írni, hogyan sikerült? Én próbálkoztam a regedites módszerrel egy videó alapján, de sajnos nem sikerült a windows 11 telepítése. Egy link is sokat segítene. Úgy próbálkoztam (szerintem totál rosszul), hogy elkezdtem a telepítést a laptopra letöltött, kicsomagolt telepítő setup.exe fájlra kattintva, majd amikor kiírta, hogy nem kompatibilis a laptop, akkor módosítottam a beállításszerkesztővel.
-
Csengődi
csendes tag
válasz
Johnny001 #1167 üzenetére
Remélem lesz olyan hekkelés amivel minden gépre fel lehet tenni, mint ahogy a W7-hez volt a Ryzenekhez. Nagyon várom. Kíváncsi leszek lesz-e verseny, hogy ki tudja régebbi gépre feltenni. Én drukkolnék neki, hogy Core2Duo gépekre még sikerüljön. Nagyon sok ismerősöm még ilyen gépekkel asztaliakkal és laptopokkal nyomul és nem igen van pénzük megvenni az újabb gépeket ( van olyan család ahol három gépet kellene cserélni és az már horror összeg a mostani fizetések mellett ).
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Johnny001 #838 üzenetére
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy a tálcán lévő, asszem értesítési ikonokat(amik a jobb alsó sarokban vannak), azokat hogyan tudom úgy beállítani, hogy az összes látszódjon? Win10 illetve az előző 11 build alatt így volt és eddig meg is találtam, de most nem találom sehol.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest