- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
pajorgergo #1177 üzenetére
Igazából semmi beállítást nem találtam hozzá. A jelenség az, hogy pl. nézek egy sorozatot (Project blue book), ami DD 2.0, sima sztereó rendszeren szól (HTPC - Dev channel build), és ha valami hang az egyik oldalról jön csak, akkor az kap egy térhangzás jellegű zengést. Néhány zenénél is felfigyeltem rá, hogy jobban szét van húzva a hang, mint kellene, vagy mint W10-en volt. De a legdurvábban játékban jön ki (PUBG) a dolog. Ha jön egy jármű, vagy lövéseket hallok, akkor ha közben forgok, akkor bizonyos szögben teljesen normális a hang, viszont ha elkezdek irányt váltani, akkor van olyan, hogy pl. a repülő hangja szinte nullára redukálódik, miközben ott van a fejem felett, és ezért hangos kellene legyen.
És ez biztos, hogy W11 jelenség, mert úgy tettem fel, hogy a gaming gépre, hogy insider beta csomagként jött, majd csináltam egy alaphelyzetbe állítást, és mindent újratelepítettem, a Steam-et is, meg a játékot is, meg minden drivert is. Egy nappal előtte meg W10-en teljesen rendben volt a hang... -
válasz
pajorgergo #1067 üzenetére
Akkor nem létezik, hogy nem működik. Próbáld meg, hogy kilépsz az insiderségből, aztán vissza. Nálam is felment és semmiféle humbug, trükközés nem volt, ezeket nem is szeretem.
-
válasz
pajorgergo #1065 üzenetére
Tudtommal csak a Dev csatornásoknak hozza frissítésben
De ott nem volt semmi gebasz. Az igaz, hogy kiírta (és kiírja most is), hogy a gépem nem felel meg a win 11 minimális hardverkövetelményeinek de ettől függetlenül felajánlotta és minden további nélkül szépen fel is ment az első build és azóta is minden.
A procin kívül nálad nincs valami más hasfájása is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged