- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
tompa torma #26554 üzenetére
Az almát még véletlenül sem keverd ide. Se mint OS, sem pedig processzor szinten.
-
pilipi
aktív tag
válasz
tompa torma #26505 üzenetére
Legalább annyira kellemetlen olvasni 2025-ben a "mikrof@s" kifejezést, mint a "picipuha" a " mindent is", stb társait.
Sorolhatnám még napestig a soha nem volt eredeti és soha nem volt vicces dolgokat.
Valami hasonlóan frappáns dologgal zárnám le mondandómat:
"Ez az igazi a szekunder szégyen , nagyon adom bástya" -
Geth
veterán
válasz
tompa torma #26505 üzenetére
Melyik két kameráról van szó? Csak hogy össze tudjuk hasonlítani.
-
hapakj
őstag
válasz
tompa torma #25071 üzenetére
hát pár ezer forintot még adnék is érte a retro gépbe
De ha jobb oldalt választasz csomagot a 2 x 4GB már 16000
-
hapakj
őstag
válasz
tompa torma #25067 üzenetére
hát izé. Ez szerintem egy 1 x 2GB-s modul.
2 x 4GB már 16 000 ft [link] (áh nem lehet rá linket küldeni, de ki lehet választani)
Ok ez lehet olcsóbb, mint amit múltkor néztem, de a 16 000 ft is meggondolandó, hogy érdemes bővíteni egy olyan régi laptopot. Ilyen árakon már jobb használt laptopot ki lehet fogni. Amin mondjuk még a Win 11 24H2 is elindul.
-
King Unique
titán
válasz
tompa torma #21370 üzenetére
Nincs itt semmilyen olyan stílus, ezt max csak próbálod tévesen belemagyarázni, ha már objektíven nem sikerül cáfolni mások állításait. Ez egy szakmai topik, ahol tények és ismert információk vannak, azok alapján kellene objektíven írni és érvelni, ami a napokban többeknek nem sikerült, ellenben nekem és másoknak igen, ami a jelen esetnél is dettó így van ha megnézzük.
Egyébként engem és másokat meg az zavar, hogy már nem először jössz ide trollkodni, pontatlan, téves, értelmetlen állításoktól hemzsegő irományokkal, majd amikor ezt jogosan megemlítik és számon kérik többen is, akkor még neked áll feljebb. Ezt jó lenne végleg befejezni, meg pláne ha nem tudsz érdemlegesen semmit hozzátenni a topik témájához, sőt állításod szerint még csak nem is használsz Windows 11-et, stb. Köszönjük!
-
boborján2
senior tag
válasz
tompa torma #21365 üzenetére
A memória igény csak részben múlik a kódoláson. Ha balf sz a fejlesztő ,akkor megeheti a ramot , ezt megadom.
A mobil amire célzol , azt már okostelefonnak hívják és a hatvanezres meg a félmillás nem is említhető egy lapon.
De abban igazad van ,hogy hagyományos hívásban egyformák. Már ha épp az olcsóbbikon nem laggol a telefonkönyv amiben keresed a számot -
Csorbi
addikt
válasz
tompa torma #21364 üzenetére
És akkor most pontosan mi is a kérdésed a Windows 11-hez kapcsolódóan itt a topicban? Vagy tapasztalatot szeretnél megosztani a Windows 7-ről?
-
BitRider
senior tag
válasz
De mindez kit érdekel? Nagyon sután állsz a témához. Linkelhetnénk neked félmillió dolgot, amit pl. a böngészőkben vagy az oprendszerekben javítottak és megvédték vele az emberek java részét, köztük valószínűleg téged is elég sokmindentől az idők folyamán.
Nem érdekel, hogy mit használtál és hogy mit akarsz itt, amikor még a hozzászólásod se bírod rendesen tagolt mondatokban megformálni, miközben értelme meg nincs.
-
Geth
veterán
válasz
nem is nőtt gigászira a rendszer
Nekem Win8 óta egyik rendszerem sem hízik a frissítések után.és a cégeknek az az érdeke, mindig újat vegyél.
~6 évesek a rendszerek itthon, szerintem simán van még bennük 1-2 év. Vagy több.mennyivel telefonálsz jobban, gyorsabban egy félmillás géppel ,mint más a hatvanezressel
Telefonálni? Semennyivel. De nem csak telefonálok vele.a microsoft egy parazita,amit ti tápláltok...
Ha ez vigasztal, a nekik fizetett 0 forintommal éhen halnának. -
Geth
veterán
válasz
tompa torma #21361 üzenetére
hol látod hogy az ellenkezőjét állítottam...?
Ott írtad, amire közvetlenül válaszoltam: "van a win,azt semmi más"
Nem vagyok gondolatolvasó, azzal dolgozok ami van.redmond most arra játszik,hogy szoros függőséget alakítson ki
Most? Egy profitorientált cég arra bazíroz, hogy minél jobban vendor-lock-oljon? Most nagyon elképedt mindenki.egy mezei home júzernak nem kéne az állandó frissítés,no meg a belepakolt cuccok háromnegyede sem
És ez baromi sokszor igaz lesz, ha a windows helyére más szoftvert/OS-t helyettesítesz be: frissülni akar a nyomorult, és több komponens van benne, mint amit a user használna.
Ez ilyen, jóreggelt -
BitRider
senior tag
válasz
Minden esetben kell az állandó frissítés. A telefonodra is, a böngészőknek is, mindennek, aminek köze van az internethez és annak a futtató környezetéhez. Ez indokolt alapvetés, szóval nem kéne ekkora zöldségeket beszélni egy tech topikban.
A bepakolt hülyeségek nagy része kikapcsolható, ha más nem, segédprogival.
A rendszerkövetelmények valóban hülyeség, én a gyenge procikat kivágtam volna a 8. / 9. genesek közül is, miközben az erősebb 6. / 7. genes Intel procik simán mehetnének hivatalosan. Alatta viszont tényleg ne röhejeskedjünk már 2024-ben...
-
Csorbi
addikt
válasz
de azért lássuk be, egy mezei home júzernak nem kéne az állandó frissítés,no meg a belepakolt cuccok háromnegyede sem...most a " rendszerkövetelményekről " nem is beszélve..
Tessék, ott a Windows XP, Vista, 7, lehet őket használni, pont megfelel akkor az igényeknek.
-
Geth
veterán
válasz
tompa torma #21357 üzenetére
Megtisztel, hogy így követsz, de kérlek frissítsd a jegyzeteidet, mert már többet használok linux-ot, mint win-t, tehát duplacsövű lesz az a látás
-
válasz
tompa torma #21357 üzenetére
Mi van?
-
King Unique
titán
válasz
tompa torma #19571 üzenetére
Ameddig az alapelvekben lefektetett szabályok keretei között van megírva és kapcsolódik érdemlegesen a topik témájához, addig pont semmi közöd hozzá és amúgy sem tiszted firtatni, csak hogy tisztázzuk.
Ha nincs a topik témájához kapcsolódó érdemi írnivalód, akkor az ilyen kéretlen megjegyzéseket mellőzni kellene és befejezni a trollkodást, amit nemrég más is említett, olvasgass figyelmesen!A fájlkezelőt eddig is meg lehetett és ezután is meg lehet majd nyitni, nem kell ahhoz Microsoft CEO engedélye. Az utóbbi meg amúgy már rég nem "gates", hanem kb. 10 éve Nadella, előtte pedig 13 évig Ballmer volt, Gates már rég nem játszik, sőt 2020-ban még az igazgatói tanácsból is kilépett és már kb. semmi köze nincs a Microsofthoz.
-
Geth
veterán
válasz
tompa torma #19585 üzenetére
Általánosítás (ami esetemben rögtön totálisan félre is ment), topikhoz nem kapcsolódó hsz-eket következetesen elfelejted off-nak jelölni.
Az, hogy nem sikerült helyesen központozni, szerintem elnézhető. -
Geth
veterán
válasz
Terminal-t használok, ameddig lehet. Ha már nem lehet, akkor átnyergelek egy másik OS-re szemrebbenés nélkül. Amit nem csinálok, az az, hogy nem fantáziálgatok erről sem itt, sem fejben, mert nem hasznos.
-
Petrónius
aktív tag
válasz
A saját nézőpontodból igazad van, én sem értek egyet elég sok mindennel a Windows terén. Mégis használom. És ami a legfontosabb. Nem trollkodok szét egy topikot, főleg úgy hogy nem is használom az említett rendszert. Kár ezen erőlködnöd.
"a stílusoddal van baj"
Görgess le, fel. Tiltsd le a hozzászólásait, ignoráld. Ennyi.
Köszi. -
King Unique
titán
válasz
tompa torma #19557 üzenetére
Ha egy szaktopikban nem értesz egyet egyik-másik állítással, ellenben azt itt a Windows 11 témához kapcsolódóan nem tudod objektíven cáfolni, akkor a témához nem kapcsolódó egyéb irányú kéretlen megjegyzéseknek helye nincs és lehetőleg mellőzni kellene itt az ilyeneket az a tompa nevezetű...
A "mondjuk túlzottan nem érint ,számomra redmont megszünt a win 7-tel" alapján ha eleve nem is érdekel a Windows 10/11 téma és nem túl sűrűn vagy egyáltalán nem is használod ezen rendszereket, valamint a topik témájához sem tudsz hozzátenni érdemlegesen semmit, akkor meg pláne... -
Geth
veterán
válasz
tompa torma #19553 üzenetére
Én? Dehogy.
Ha a microsoftra gondoltál, akkor szintén nem a válasz. Én csak használom néhány terméküket, inkább több, mint kevesebb sikerrel. -
Yeffy
veterán
válasz
tompa torma #19277 üzenetére
ja, nem idegeskedem, felre ne erts. csak nem tudtam ezt mire velni, ezert "fakadtam ki".
igen, tudom, mondom, lattam miket tol mas topikokban, csak nekem eddig osszessegeben normalisan valaszolt. ahogy ennek a hsz-nek az elso feleben is tette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MSI CYBORG 15 A13V
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged