Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #24882 üzenetére
Mi találtuk ki, hogy a Windows 10 lesz "az utolsó", vagy az MS? Mi engedtük, hogy feltegyük ingyen frissítésként, vagy az MS?
Nem, senki ne várja el, '95, '98, ME, XP, Vista.. Mindenki tudta, hogy meg kell venni újra. Aztán az MS jött az ingyen frissítés stratégiával, most meg sorban basznak ki mindenkivel... De én vagyok helikopter, ugye? -
Janika(1982)
senior tag
válasz
King Unique #24882 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest