- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit enable-re megyek egyből írja hogy valami user módba kell mennie meg generáljak certificationokat.
Na megvan csak valami custom módban volt. Standardba nem kiabál.
TPM továbbra sincs mivel ahogy nézem fizikailag nincs benne kártya, hiába nyomtam enable-t. Keresek majd valami régi szerverből szerintem lesz.
Bár ennek a secure bootnak semmi értelme, eleve saját magam által moddolt bios van, kiszedve mikrokódokat és kiiktatva minden lassító dolgot, beleérve windowsból is a mikrokód update-t.
Most akkor tulajdonképpen mi ellen is véd a secure boot ha nem az ellen hogy szétmoddoljak mindent? Lemerem fogadni hogy a turbo hack-es efi drivert is engedi a secure boot, csak én eddig azt gondoltam hogy azért kell hogy ne legyen semmi hack az os és bios között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest