- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Hogy tudom frissiteni a lumia 1320-as telefont win10-re ? A Windows Insiderrel nem frissül már ! Van valami megoldás ? Miért nem frissül már ezzel a programmal ?
-
memoril
aktív tag
Microsoft weblapján ezt olvasom :Az Insider Preview 2015. október 1-jén lejár.
Ha az Insider Preview-t használja, 2015. szeptember 15-étől kezdve értesítéseket kap tőlünk, hogy ideje újabb verzióra frissítenie a telefonját. Ezek szerint okt 1 után aki 8.1röl Insider Preview programmal akarja frissiteni win10-re annak nem fog sikerülni .
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Feltelepitettem a 8.1után a Windows Insider programmal a win10-et utánnam megint telepieteni kel a Windows Insider hogy megkapjam a legujabb frissitéseket ? Egyépként 1320-ra raktam rá de egyenlöre még nem lassult be . Még azt kérdezném hogy látom lehet androidos apkt telepiteni azt hogy kell telepíteni ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem ha Windows Insider programmal letöltöm a win10-et és feltelepitem a lumia 1320-ra ekkor még megkapom a hivatalos illetve kész win10-et késöbb ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest