- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Hali nekem is volt hasonló gondom xp-telepítéssel!
Felment rendesen, de az első indításkor megfagyott, és utána az összes indításkor. Igaz, hogy a tobbi win is, mert valami összeakadt valamivel :( aztán mindent ki a gépből, akkor ment, egyenként be a cuccokat, így jó lett. (végülis asszem két kártyát kellett felcserélnem) -
guest
veterán
Ezek nem telepítési bajok.
Az a telepítési macera inkább ha pl. van egy BE6-2.0ás lapod és Xpét csak ides eszközről tudsz rátenni!!!
Ez a szívás,és aztán mikor feltetted a hpt370-et csak akkor teheted vissza az udma-s kábelre!!!! -
guest
veterán
Hali!
Nekem is 1 AbitKT7a-m van, 1 Asus V7100pro-val. Tapasztalataim ugyanezek. Javasoltak egy memtesztet, nem tudom ti csináltatok-e, s milyen eredménnyel? -
gotcha
csendes tag
Topic újrafelhozás:)
-
Szia!
Akkor megvan a gond, azt hiszem...Ha valami esetleg összejönne, akkor emailj meg légyszives, matev@freemail.hu-n, mert nem jönne rosszul néha az XP sem... -
Csövi,
milyen alaplapod/videod van? Nekem KT7A-val és GF2MX400-al u.ez, azóta is win2000 van a gépen, illetve csak úgy telepszik fel, ha az install alatt beteszek egy másik videokártyát. Eredeti CDről ment, angol, magyar is volt. Semmilyen SETUP-opció nem segített. ;( -
gotcha
csendes tag
Az a helyzet hogy van egy EREDETI WIN XP HOME MAGYAR nyelvű cd-m. Telepítésnél CD bebootol valamilyen szarokat beolvas a cd ről (Kék képernyő és alul írja ki éppen miket másol vagy mit csinál). Aztán fekete képernyő villog a kurzor és semmire nem reagál. Kiprobáltam azt is hogy rátelepítsem (Win 98, Win 98 SE, Win2K)-ra de azzal is ugyanez. Aztán letöltetett velem a netre valamilyen frissítést, hogy azzal talán jó lesz, hát persze hogy azzal se volt jó. Na most kérek bármilyen nemű segítséget azoktól akik értenek hozzá vagy tudják mi a szent szar baja van. Rajtam eddig szaros WinFOS még nem fogott így ki. Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest