Aktív témák
-
_Pete
csendes tag
Megvan a file, bemasoltam ahova kell, elvileg reboot utan mukodnie kene?
-
_Pete
csendes tag
Nincs,azt honnan szerezzek?
-
Lord Mixxx
tag
Kerdes: fent van a winaspi.dll ? Belso iroknak kell w2k alat. Nekem usb-s van notebook-hoz es w2k fut sose volt meg gond irassal... (igaz usb szoval kicsit mas a tema)
-
_Pete
csendes tag
Szoval felraktam win2k, es a szokasos nero-t, a 16x TEac iromhoz.Csak az a gond,hogy nem tudok irni, az 5.5.7.2-es azt mondja,hogy jogot kell adnom az irashoz, a regebbi verziok pedig minden cs-re azt irjak,hogy nem irhato stb (rw-s cd formazas utan sem irhato),meg hogy nem ures.Adminisztratorkent vagyok bent, es igy sem enged cd-t irni, nincs valakinek valami otlete?
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest