- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
adom, ha belefutok az internet valamelyik bugyrában megveszem, kezdem kinőni a g19em, illetve a logitek féle Arx kontrollt se frissítették 2016 óta, szóval az is kuka...
ps. pont passzolna a corsair one-omra álló pozícióban
-
Jonesy84
tag
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
Van ilyen megoldás, én régen a Touch Portalt próbáltam, egész jó volt.
-
ha3flt
tag
válasz
JulianSinulf #4 üzenetére
A ViewSonic nem egy ismeretlen cég, az értékeléseket meg tudni kell értékelni. :-)
-
ricsip
addikt
Elgato Streamdeck helyett?
-
koni016
tag
Lol, ehhez egy régebbi mobilt használok meg a pitikapp remote dashboardot
-
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
Ez lényegében egy alig kihajtott tablet, amin mondjuk egy Electron app (vagy tetszőleges böngészős vacak) elfut.
Brandelve, ennek megfelelő haszonkulccsal. -
energy4ever
addikt
Mukodhetne MSI Afterburner-el is. Igysem rossz. Ahogy kaphato lesz itthon veszem enis.
-
Amúgy nem értem, miért nem jut eszébe senkinek, hogy.
Ha már a régen legyártott és mára eladhatatlanná vált táblagépek kijelzőit használják fel, miért nincs app a táblagépekhez illetve driver a pécékhez?
A ma már használaton kívüli, de még használható táblagépek kaphatnának új életet. csökkentve a felesleges környezet szennyezést. -
JulianSinulf
őstag
De nekem nem sokféle kell, hanem (most) ez.
Az amazon értékeléseket inkább hagyjuk.
Vettem már kisebb, nem érintős kínai vackot. Hát pont olyan is. Kínai vacak. Nem volt drága, de nem is lett használatba véve.
Nem nagyon szoktam ezeket keresgélni, de, ha szembe jön egy, akkor ránézek. De ez hiába jött szembe most, mert nem lehet megvenni. Időpazarlás volt a cikket elolvasni és a YT videót megnézni. Jövőre már nem is fogok emlékezni arra, hogy ezeknek van ilyenjük. -
Kérünk egy értesítést, ha lehet kapni kis hazánkban is!
-
ha3flt
tag
válasz
JulianSinulf #1 üzenetére
Sokféle létezik az Amazonon, jobb és rosszabb. Én egy ilyet néztem ki magamnak már sok hónapja, aztán el lett halasztva a dolog: https://www.amazon.de/-/en/Viewsonic-TD1655-Multitouch-Replacement-Silver-Black/dp/B08778F756 A touch screen miatt ennyire drága egyébként, mellette van a feleannyiba kerülő, sima változat is. Minden kijelzőről írnak jót és rosszat is, nehéz válogatni, sokat kell súlyozni meg statisztikázni. :-)
-
JulianSinulf
őstag
Ezt ma láttam YT-n. Mindjárt vettem is volna, de EU-s elérhetőség nincs, az amazon meg azt mondja, hogy ide nem szállít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest