- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
A következő notebook-ok milyen panel-lal szereltek? Típus, gyártó, kód.tudom, hogy notebook, de widescreen, és itt szerintem hamarabb kapok rá választ, mint notebook topicban
Lenovo W700
Alienware M17Köszönöm!
-
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
A Dell UltraSharp 3008WFP SuperView milyen panel-lel szerelt?
Kösz!
-
Tűzkígyó
tag
válasz
old_artist #8807 üzenetére
Ha tudnál ebben segíteni, azt nagyon köszönöm, ugyanis a német nem az erősségem. Esetleg az nagy kérés, ha megvan a helyes fórum, akkor rá is kérdeznél (a fentebb említett gyengeségem miatt)?
Türelmesen várok.
-
Tűzkígyó
tag
válasz
old_artist #8779 üzenetére
Ez elég elkeserítő, ami itthon megy.
Összevetettem az árakat is egy-két bécsi bolt áraival, hatalmasak a különbségek. Az említett NEC MultiSync® LCD3090WQXi esetén például több mint 200 eFt. Ennyiért + jobb kiszolgálásért megéri kiugranom Bécsbe, és ott megvenni a terméket. Így is lesz. Esetleg valaki egy jó, megbízható bécsi boltot tud ajánlani?
Kösz még1x
-
Tűzkígyó
tag
válasz
old_artist #8760 üzenetére
Üdv!
Köszönöm az információt. Nekem a magyar boltokban azt mondták mind az EIZO-s, mind a NEC-es rendelés esetén, hogy ott a helyszínen nem fogják elvégezni a panel pixel, ill. sub-pixel tesztelését, mivel arra nincs 72 órás garancia. Na most akkor ezt Svájcban másként csinálják?
Arra is gondoltam, ha másként nem megy és pixelhibát találnék, akkor élnék azzal a jogommal, hogy visszavinném a terméket 2 (talán 3) napon belül, hogy nem vagy elégedett vele. Úgy tudom, erre jogom van.Vélemény?
-
Tűzkígyó
tag
válasz
old_artist #8757 üzenetére
Üdv!
Kösz, hogy megosztottad tudásod a monitorról. Milyen tapasztalataid vannak a pixelhibák előfordulásáról NEC-ek esetén, ill. IPS panelek esetén? Egy kicsit aggódom, mivel csak ISO 13406-2 vonatkozik az LG panelekre és nem is lehet hozzá garanciát vásárolni.
Kösz!
Milyen hardveres kalibrátort használsz?
-
Tűzkígyó
tag
THX!
Tudnak hozni. Nagyon jó kritikák vannak erről a monitorról, sajnos csak az ISO-s pixelgari van rá, mint az EIZO-kra.
-
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy NEC moncsit, de böngészve a netet, nem találtam meg egyetlen magyar bolt kínálatában sem. Sőt nem is találtam NEC monitorokat forgalmazó céget.
Tud valaki abban segíteni hol tudok NEC monitort vásárolni? Esetleg Bécsben?
NEC-re van pixelgarancia? Vagy csak ISO 13406-2?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged