- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Khaal:
Egyszer megpróbáltam azt, hogy elindítottam a filmet és 5 percenként megmozgattam az egeret és lenyomtam pár billentyűt is. 10-15 perc múlva előjött ugyanaz a hiba.
És hogyha elmegyek gép mellől akkor nem mindig nyomom ki a monitort, tehát van hogy órákat áll úgy hogy nem nyúlok se a billentyűzethez, se az egérhez, ekkor nincs ez a hiba.
Nem lehet hogy a videókártyával van valami? Vagy a driverével? El tudom képzelni hogy videólejátszáskor bekapcsol valami képjavító feature-t és az hibázik és ettől hülyül meg a monitor. Vagy hülyeséget beszélek? -
törölt tag
Energiagazdálkodást a windows-ban néztem meg. BIOS-ban is ki kell kapcsolni? És mi a helyzet azzal a problémával, amikor a kép szétesik?
Amúgy ezen a monitoron is hányadék ahogy a divx kinéz, 720p már egy fokkal jobb de még az sem tökéletes, nagyon látszódik a tömörítés azon is. Ráadásul néha piros meg zöld utánhúzást lehet észrevenni, ami további zavaró tényező. Nekem ezelőtt 4-5 évig volt 19colos LG Flatron CRT-m (F900P), úgyhogy én eléggé hozzászoktam a kiváló minőséghez filmnézéskor, ezzel az újjal még meg kell barátkoznom... -
törölt tag
3 napja vettem egy LG L226WTQ monitort. DVI kábellel csatlakoztatom a videókártyához. Filmnézés közben 10-15 perc után vagy elmegy power saving mode-ba és nem lehet sehogyse visszahozni (nem, nincs bekapcsolva az energiagazdálkodás) vagy teljesen szétesik a kép (10centivel lejjebb csúszik az egész kép vagy középen megjelenik egy 2centis fekete csík és a 2félkép elcsúszik, stb). Mindkét esetben csak a reboot segít. Próbáltam ablakban és teljes képernyősként is futtatni a filmet, mindkét esetben előjönnek ezek a hibák. Szerintetek mi a probléma? Sima webezés közben nem találkoztam ezzel a hibával. Nem tudom mi lehet, a videókarim egy Gef6800, légyszíves segítsetek!
-
törölt tag
Köszi a segítséget, megnyugodtam
Tudtok valami jó helyet Budapesten ahol sok monitor ki van téve? Saturn-ban és Media Markt-ban jártam de ott olyan iszonyat ronda volt a video-forrás hogy nem nagyon tudtam eldönteni hogy melyik a szebb. -
törölt tag
Szeretnék venni 22 colos wide monitort. Úgy látom ezeknek a natív felbontása 1680*1050. Az a kérdésem hogy bírni fogja-e ezt a Geforce6800 videókarim? Csak mert a leírásában az van írva hogy "highest dvi output up to 1600x1200". Ez azt jelenti hogy ennél nagyobbat nem tud kiküldeni dvi-on keresztül? Az 1680*1050 az nem tudom hogy nagyobbnak számít-e mert ugye az összpixelszám kisebb de a vízszintes pixelek száma több. Na most akkor mi van? Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged