Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripton
csendes tag
''Murphy sosem alszik, így biztosan pont én kapnám ki a pixelhibás darabot''
Soha nem felejtem el az első TFT monitorom vásárlását: egy Hyundai L72D-ről volt szó. Akkoriban az csak a CTX és a Samsung adott „Zero dead pixel” garanciát, más gyártók az ISO 13406-2 szabvány szerint értelmezték a „hibátlan” termék fogalmát. Mikor kicsomagolták a boltban a kis aranyost azzal kezdtem, hogy tesztelném. Szegény eladó nem tudta mire mondott Igent..Azzal kezdte van egy ugyan ilyen az egyik gépükre kötve nézzem meg oszt mehetek. Csodálkozva konstatálta fejem horizontális ide-oda mozgását. Amit letesztelek az is veszem meg..Ha jó! Mit volt mit tenni a másik monitor ki , a kicsomagolt beköt, bekapcs, natív felbontás beállítom, driver feltelepítem(színprofil), és várok. Jön a srác..:”Kész vagyok?” kérdi. Nem, felelem ,csak várok, hogy bemelegedjen…Ekkor hívott fel az egyik ősöm , hogy csuklási rohamot kapott. 15 perc múltán hozzá is kezdem az általam hozott pendrive-on lévő progikkal a teszteléshez. Színek, sebesség, geometria, stb. A srác akkor kezdett el gyanúsan telefonálni, mikor elő vettem a nagyítómat és azzal vizsgáltam leendő monitorom pixeleit..50 perc multán közöltem a monitor megfelelő csomagoljuk és fizetnék. Azóta is meg van a drága, hibátlanul teszi a dolgát.
''Én is a fent említett Acer AL2216W-t néztem ki először, de nincs rajta DVI''
Valóban egy igen fájdalmas fekete pont egy ilyen kaliberű monitornál..
Azonban van egy testéve a Acer AL2616WD [link]
Igen, igen az a D betű jelenti a DVI-t.
Kár hogy nállunk nem lehet kapni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Full HD LED Monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged