Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
no akkor az eddig tapasztaltak...
tesztek és elöző tapasztalatok alapján a 22" Lenovo-t venném de még kutatok..
amire eddig jutottam..sok forumot véleményt átnyálazva megértettem mi is a panelok közti különbség így ma elindultam tapasztalni..a oskolában régi 17" IBM tft-k vannak..szerintem jó képi tulajdnoságokkal..de most, hogy megértettem mire figyeljek már látom a különbséget..
szóval ma bevetettem magam a d**a pl*z**a és megvizsgáltam a bolygós áruház készletét..nem merészkedtem odáig, hogy nyomkodjam őket csak úgy járkálva szemlélődtem..amire jutottam..(csak 20"-tól fölvfelé szemezgetek)
Eizo ide-oda SPVA panel stb. engem annyira nem győzött meg, hogy 3-4x árat reálisnak véljem..
Samsungéknak tényleg szép a képe s az Asus kollekció is tetszett..
de ami meglepett..van ott egy FjuiS.konkrétan ez [link] -értelmesebb linket nem találtam..
persze 178-178° volt kiírva..de azért nem csapnak már be..nem hittem el de ahhoz képest, hogy TN panel egész szép képpel rendelkezik..s az ára 87.xxx HUF..még járok kelek s amint meglesz az üdvöske jelentek..
-
leewi
aktív tag
-
leewi
aktív tag
üDv mindenkinek,
ismerem a forum szabályokat s tudom, hogy utána is olvashatnék..de valahogy soha nem jön össze megfelelő mennyiségű idő..
így segítséget kérnék..22"-os illetve kacsintgatnék már a 24"-os felé..de nagyon megköt az ÁR kérdése..
figyelembe került az Acer csodája [link] hisz 24"-os és még 'olcsó' is..de kétségeim vannak..tegnap ugyan megnéztem de csak egy demo futott s egy 22-es Asus-nak sokkal fényesebb volt a képe..szóval megakadtam..főleg képszerekesztésre meg néha filmnézésre kellene..
extra ha rendelkezik HDMI-vel..a későbbiekben jól jön..s újabb kérdés: ki mit tud a DVI-HDMI átalakítósdirol?tehát összefoglalva..főleg a színhűség a fontos s persze jó lenne fullHD de ha valaki mond egy jó 22"-t akkor egye-fene beérem a kisebb felbontással
köszönöm bárkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest