- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
doktordrog #6380 üzenetére
Viszont nem tudod forgatni... muahahahahahahaha... ^gonosz arc^
Annyira mindegy melyiket veszed meg, mert alapvetően csak a dizájnban különböznek.
-
Furky
őstag
válasz
doktordrog #6380 üzenetére
Szerintem ezekután feleslegessé vált a kérdésed továbbtárgyalása, mert csak akkor lehetsz faszagyerek, ha 2232bw-d van, szóval vedd meg azt.
A képzelgéseidről meg inkább nem nyilvánítok véleményt -
Furky
őstag
válasz
doktordrog #6375 üzenetére
Igen, sejtem mire gondolsz, de össze-vissza írnak mindent a weben, nem tudni mi a valóság!
Amire én gondolok itt az az, hogy a 226bw-nek valójában 700:1-es, vagy 1000:1-es kontrasztarányú a paneljaMert valahol 700-at írnak, valahol 1000-et. Az is előfordulhat, hogy a 226bw 3-4 különböző paneljei között is eltérő ez, tehát mondjuk egy S paneles lehet, hogy 700:1-es, de az én C panelesem 1000:1es. Everest is ezt írja ki, nameg ezt már máshol is láttam weboldalakon. Szóval ez kilőve!
A "reakció", amire te gondolsz, az a válaszidő. Nos ez esetben mindkét monitor 5ms-es, viszont van bennük egy elektronika, amit úgy hívnak, hogy RTA(Response Time Accelrator), ha azt bekapcsolod, akkor 2ms-esek lesznek. Teccikérteni? -
válasz
doktordrog #6375 üzenetére
Ha észre is veszed a különbségeket szabad szemmel 5 ms és 2 ms között (főleg, hogy máshogyn mérték) é a 700 és 100:1 között, akkor nagyon "white-szemű" vagy.
Ezek már nem mérvadóak a kettő között, max. az ár. -
Furky
őstag
válasz
doktordrog #6373 üzenetére
A 226bw-nek nem jobb a "reakciója", és a 2232bw-nek nem jobb a kontrasztja. ugyanaz. Annyi a különbség, hogy máshogyan néznek ki. Míg a 226bw új samsungmonitoros designt kapott, addig a 2232bw samsung tv designt kapott. Ebből még annyit emelnék ki, hogy a 226bw olcsóbb párezerrel, és forgatható is, nem csak dönthető, mint a 2232bw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged