Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13823 üzenetére
Hát hdmi-m nekem sincs, de mivel nem használok konzolt meg semmi lejátszót amihez ez kéne így nem is baj.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13819 üzenetére
FULL HD az a 1920x1080-as felbontás, olyan a te monitorod is.
HDMI meg itt van wikipédiáról "A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerű csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsősorban a napjainkban egyre bővülő digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes - azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes átvitelére - tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendézesek mind jobb és szebb képpel kápráztatnak el bennünket, úgy vált szükségessé egy olyan kábel, és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani." -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13817 üzenetére
Sorold mely fogalmak nem világosak:
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13815 üzenetére
Igen, leglényegesebb dolgokban eltérnek, de a többibe is csak aránylag egyformák.
Amit tudok neked biztosra: Mindkettő FULL HD-s.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13813 üzenetére
Hát ezeken kívül persze a specifikációkat tekintve aránylag ugyanazt tudják.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13811 üzenetére
Méretben és árban és képminőségben is eltér valamennyit, de ugyebár Samu 10 ronggyal drágább is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13809 üzenetére
Viszont én nagy filmmániás vagyok és ezen a monitoron (Samsung 2333SW) öröm nézni, még a sima divx filmeket is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13807 üzenetére
Szerintem meg senki ne vegyen nagy monitort. Most minden más TV/monitor idegesítően kicsi már.
A full HD filmek, azok nem semmik. Amúgy van egy régi gépem ami D-subbal szintén rá van kötve a Samumra a DVI vel együtt ami azon a gépen van amit használok és ugyebár ha mindkét gép be van kapcsolva lehet váltogatni a képet, hogy melyikét mutassa és én nem vettem észre feltűnő különbséget, bár tüzetesebben még nem hasonlítottam össze éppen ezért feltűnő különbség nincs az én szememmel nézve.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13805 üzenetére
D-Subos, nem? Vagy így is nevezik és én nem tudtam?
Amúgy elvileg képminőségbe is van különbség, de azt csak kb.: úgy veszed észre ha egymás mellé állítanak 2 ugyanolyan monitort az egyiket DVIre a másikat meg D-Subra kötve. Azt is nehezen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13802 üzenetére
Valaki ezt már leírta, de mindjárt megkeresem neked.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13800 üzenetére
Hát ha neked nincsen szükséged DVI-re akkor ez is jó, de azt a +2 ezret hozzácsaphattad volna.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13798 üzenetére
Nem is tudtam, hogy T szériából van HDA.
Már ennyire felment az ára a HD-nek is, hogy inkább ezt választottad? Amúgy nagyon szívesen
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13779 üzenetére
Semmiképpen se....akkor már inkább a T2200HD-t, ennek valamivel jobb is a képe meg van rajta DVI+nem sokkal drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest