- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Emberek, be kell látnom valamit. A 2333SW-n tényleg nagyon meglátszik a por, szóval pár naponta le kell törölgetnie a tulajdonosnak.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
old_artist #13835 üzenetére
Hm, na ezt nem tudtam.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13823 üzenetére
Hát hdmi-m nekem sincs, de mivel nem használok konzolt meg semmi lejátszót amihez ez kéne így nem is baj.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #13820 üzenetére
Magyarra lefordítva a hdmi:nem tömörítve szállítja a videó és hanganyagot és ezért sokkal jobb.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13819 üzenetére
FULL HD az a 1920x1080-as felbontás, olyan a te monitorod is.
HDMI meg itt van wikipédiáról "A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerű csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsősorban a napjainkban egyre bővülő digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes - azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes átvitelére - tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendézesek mind jobb és szebb képpel kápráztatnak el bennünket, úgy vált szükségessé egy olyan kábel, és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani." -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13817 üzenetére
Sorold mely fogalmak nem világosak:
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13815 üzenetére
Igen, leglényegesebb dolgokban eltérnek, de a többibe is csak aránylag egyformák.
Amit tudok neked biztosra: Mindkettő FULL HD-s.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13813 üzenetére
Hát ezeken kívül persze a specifikációkat tekintve aránylag ugyanazt tudják.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13811 üzenetére
Méretben és árban és képminőségben is eltér valamennyit, de ugyebár Samu 10 ronggyal drágább is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13809 üzenetére
Viszont én nagy filmmániás vagyok és ezen a monitoron (Samsung 2333SW) öröm nézni, még a sima divx filmeket is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13807 üzenetére
Szerintem meg senki ne vegyen nagy monitort. Most minden más TV/monitor idegesítően kicsi már.
A full HD filmek, azok nem semmik. Amúgy van egy régi gépem ami D-subbal szintén rá van kötve a Samumra a DVI vel együtt ami azon a gépen van amit használok és ugyebár ha mindkét gép be van kapcsolva lehet váltogatni a képet, hogy melyikét mutassa és én nem vettem észre feltűnő különbséget, bár tüzetesebben még nem hasonlítottam össze éppen ezért feltűnő különbség nincs az én szememmel nézve.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13805 üzenetére
D-Subos, nem? Vagy így is nevezik és én nem tudtam?
Amúgy elvileg képminőségbe is van különbség, de azt csak kb.: úgy veszed észre ha egymás mellé állítanak 2 ugyanolyan monitort az egyiket DVIre a másikat meg D-Subra kötve. Azt is nehezen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13802 üzenetére
Valaki ezt már leírta, de mindjárt megkeresem neked.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13800 üzenetére
Hát ha neked nincsen szükséged DVI-re akkor ez is jó, de azt a +2 ezret hozzácsaphattad volna.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13798 üzenetére
Nem is tudtam, hogy T szériából van HDA.
Már ennyire felment az ára a HD-nek is, hogy inkább ezt választottad? Amúgy nagyon szívesen
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
maxika2004 #13784 üzenetére
Mindkettőnél ugyanakkorák lesznek. Azzal orvosolhatod, hogy windowsba nagyobbra állítod a betűméretet.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
- = Zk = - #13779 üzenetére
Semmiképpen se....akkor már inkább a T2200HD-t, ennek valamivel jobb is a képe meg van rajta DVI+nem sokkal drágább.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Macsek1988 #13769 üzenetére
A 2333SW-vel nagyon kell sietned, mert sok helyen megy föl az ára.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Én haver monitorján (Samsung 2333HD <---ebből következik ugyebár, hogy natívban 1920x1080) próbálgattam gépemet GTA 4-ben 1336x768 (vagy mennyi pontosan) felbontásban és teljesen elhanyagolható, én semmi homályosodást nem vettem észre pedig erre a monitorra azt írják, hogy rosszul is skáláz, ha homályosodik is az elhanyagolható, mert én nem vettem észre semmit.
-
Cthulhu Dawn
őstag
1920x1080 pixel szerintem nem lesz kevesebb évek múlva se.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Mert miért ne?
Ráadásul kb ugyanennyiért osztogatják azokat is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Most gondolkozom azon, hogy beruházok egy nagyobb (22-23") full HD monitorba, egyelőre 2 jelöltem van az egyik a BenQ T2200HD a másik a Samsung 2333SW. Ez is lenne a tárgya a kérdésemnek.
Samsung ugyebár 10 ronggyal drágább, viszont mellette áll a 23 col, megéri a Samsung azt a +10 ezret? Ti melyiket választanátok és ebből következően melyiket ajánlanátok? Úgy 40-50 ezer környékén vennék ha esetleg tudtok ebben az árban jobbat. Filmnézésre és játékra kéne főleg, ja és csak 16:9-esekkel állok szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest