Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #9495 üzenetére
-
wwhy
veterán
válasz
Sirandrish #9469 üzenetére
Az a lényeg, h a honlapkészítők még régi bevált módszerekkel gyártják az oldalakat, a megszokott felbontásokra optimalizálva vagy nagy munka lenne átírnia meglévőt. A wide esetében ezek nem jól jelennek meg (érthető), így trükközni kell (plug-in) vagy simán növelni a képméretet (CTRL+).
Grat, sok szerencsét és pozitív élményt a moncsihoz
-
Furky
őstag
válasz
Sirandrish #9465 üzenetére
Bizony lehet!
Nézd meg Khaal eme hozzászólását, illetve azt, amit ebben a hozzászólásban linkelt, aztán ragd össze a dolgokat -
wwhy
veterán
válasz
Sirandrish #9465 üzenetére
Kicsit tessék visszaolvasni
nem is olyan rég volt ez (ismét) ki/megtárgyalva; a wide-ra sajnos nem optimalizálják a weboldalakat, így marad egy nagy üresség egyik oldalon; Firefoxhoz van egy félig-meddig kész plugin, ami széthúzza az oldalt, de amúgy meg ki kell békülni a fehér felülettel
-
Richter36
őstag
válasz
Sirandrish #9430 üzenetére
Én nem mondtam hogy a levegőbe beszélnek, csak azt mondtam hogy nem tragédia a DVI hiánya.
-
Furky
őstag
válasz
Sirandrish #9421 üzenetére
45k-től ne várj csodákat
5ms-es jó persze, Az összes TN-es manapság már 5ms-es, csak van, amelyikben plussz elektronikával ezt felgyorsítják 2ms-esre. Ezt a plussz elektronikát én szinte sohasem kapcsolom be, azt hiszem eddig egyes egyedül az UT2004ben láttam valami hasznát. Az egy jó gyors játék, lehet, hogy ismered.
Amúgy a minőség nem lesz jóval rosszabb, de észre lehetne venni a különbséget, ha 2 ugyanolyan monitort egymás mellé állítanál különböző bemenetekkel. De nem is ezekről van szó most, hanem apró beállítások, képpozícionálás, meg coarse, meg ilyesmiket nem kell belőni, DVI-n automatikusan beállítódnak. Nameg ott vannak pl a játékok, analógon szétnyújtja a képet, DVI-n viszont beállíthatod, hogy körbe legyen fekete csík, ha nem támogatja a játék a wide-ot, és ronda szétnyújtva, akkor ez is megint egy kellemes plussz.Nah kb ennyi, ha van kiszemelt modell, akkor osszad meg nyugodtan, biztos mondunk azokra is 1-1 szót, hogy érdemes-e, vagy sem.
-
Furky
őstag
válasz
Sirandrish #9419 üzenetére
Érdemes olyan modellt választani, amin van DVI, sok apró kellemetlenséget kikerülhetsz ezzel. Talán ez az egyik legfontosabb ebben az árkategóriában, rengeteg modellen nincs alapból. Hogy miről maradsz le ennek hiányában, azt megtalálod ebben a topicban. Már sokszor kitárgyaltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Netfone
- Hardverkemping június végén
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest