Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
#41133696 #8620 üzenetére
A Philips 200WP7ES:
8ms g2g, 20"WS LG.Philips S-IPS (LM201W01) panelos a hivatalos oldalról, de elenyészően szerelnek A-MVA-st is.
A Philips 170C5BS: 12ms, 17" LG.Philips TN Film (LM170E02) panelos, igen.Elviekben és gyakorlatilag is valami hibádzik, mivel a 200WP7ES 178°-os a belátószöge!
Lehet, hogy valami hardver hiba, de ezt megszokhattuk a Philips-től, pontosabban az AUO gyártónak köszönhető, ha A-MVA panellel szereli a Philips.Milyen ki-és bemeneten használod - egyébként?: DVI vagy D-sub, az se mindegy!
-
old_artist
addikt
Hááát igen, most raktam össze egy high-end PC-t munkára, a PC-t (felhasználó nevem alatt a cuccokban találod), 200e-ből kihoztam, az EIZO FlaxScan S2231W-s bruttó 150e volt, és alapjáraton (tuning nélkül) használom, és nekem megfelelő a gyorsasága, de idővel még fejleszteni fogom egy SX2461W-vel, és egy még jobb VGA kártyával.
Hááát, a 17'-osod után mintha moziban ülsz majd, egészen más lesz az élvezet egy 24'-ossal. Pláne, ha még be is kalibrálod hardveresen a monitorod, szinte frenetikus lesz az élmény!!! - nézd meg, édemes!
-
old_artist
addikt
Álj, Álj, álj!
Vigyázz, mert az AOC 2219P2 az TN-es panelú mig az EIZO FlexScan-ek S-PVA panelúak! Nagyon nem mindegy!!!!
Egy tesco minőséget akarsz (TN), vagy egy kiváló kép- és színhűségű monitort (S-PVA)??????
Manapság már az S-PVA-s panelok 5-6-8ms g2g válaszideje nagyon-nagyon kiváló!
A EIZO FlexScan HD2452W még nagyon friss gyártású és tapasztalatok sincsennek velük szemben, mivel június 16-án debütál, de kimondottan a játék és DVD+filmre lesz kihegyezve (dual HDMI, DVI-D (HDCP correspondence), D-Sub 15 pin, D4-Video, S-Video, D-SUB, composite, and AV audio input), és kompatíbilis lesz az Xbox 360-nal, a Playstetion 3 és Blu-Ray technológiákkal.
Itthon 200e körül lesz kapható - várjuk a csodát ettől a készüléktől is, hogy beváltja-e a hozzá fűződő elvárásokat, bár nem kétlem az EIZO technológiáját, hogy itt is bravúrosat fog mutatni!!! Várjuk - meg!!! -
old_artist
addikt
Igen, nagyon jó a hazai EIZO garancia is, mivel közvetlenül kapcsolatban vannak az anya céggel, és ez mérvadó!
Mint írtam előző hsz-ben, én a technológia miatt maradnék a 24'-os határnál, de ha gondolod, akkor még van egy 27'-os SX2761W, ami szintén mindent tud, mint az SX2461W, ára 300e körül kering!
Sőt, létezik egy 30'-os brutál SX3031W, ami már...
- 16:10-es formátumban és 2560 x 1600 képponttal
- a képet egészben veszi át egy duallink- jelből, de két single-link-jelet is képes kezelni.
- az SX3031W úgy hat, mint egy kétképernyős megoldás egyetlen készülékben. A munka és a játék sokkal jobban pörög és az ember szívesen időzik hosszabban panorámája előtt.
- viszont az ára 500e körül mozog.
És igen, ezek már tisztában vannak a digitális TV adásokkal szemben is, és még dolgozni is lehet rajtuk, még CAD-ben is, de a TV-sek erre nem képesek a felbontásuk és pixel méretük miatt!
EIZO-ban még szinte a 27-30'-os is nagyon kiváló - szinte mindenre, minden szinten! -
old_artist
addikt
Háááát, 30'-osat játékra, szvsz én nem vennék, mivel még nem nagyon fejlődött ki annyira a technológia, hogy ezt bátran lehessen használni játékra (pl. pixel méretek), én maradnék a meghúzott 24'-nál.
Még "átlátható" közelről is, és színtelítettségében jobban élvezhetőek.
A VGA kártyáró szólva, igen, ezekhez a kijelzőkhöz dukál egy (vagy két) kiváló audio&video vezérlő is a gépbe, már ha csak a jelkibocsátását is alapul vesszük! -
old_artist
addikt
Ha EIZO-ra gondoltál, akkor nagyon jó a választásod, különösen, ha az SX2461W-t választod. Ha akarod, akkor ezzel még "a papucsodat is az ágyhoz hozza":
- 24 hüvelykes képátló, 16:10-es formátummal és 1920 x 1200 képponttal,
- különösen nagy a látószöge és csupán 6 ms-os válaszideje,
- homogén háttérvilágítás a Digital Uniformity Equalizer-nek köszönhetően,
- Wide Gamut LCD, még több színnel, erőteljes színtelítés mellett,
- gyors kapcsolási idők Dynamic Motion Picture Overdrive révén,
- Full HD, 1080p 50 Hz-nél és 60 Hz-nél,
- az SX2461W óriási színterével tesz mély benyomást. Olyan nagy telítettségű színeket is megjelenít, amelyek más monitorokon nem ábrázolhatók, és képtelenség megjeleníteni.
- 225-235e+Áfa közötti az elérhetőségi ára, 5 éves gyári garanciával!!!Egy kis ínyencség az EIZO-król, az ismertetője és az SX technilógiáról!
Nagyon-nagyon "szuper latinuszokban" lehet róla írni és beszélni. Szinte már tökéletes ár/érték/tudás szintjén! Nekem is a legközelebbi vásárlásom alapja ez a készülék. Egyszerűen frenetikus a szín egyensúlya és a szín visszaadása.Bocs: Hogy TV? - a jobb, nevetséges, tesco duma! (elnézést skylaner, tudom, hogy csak magánvéleményed, de ha ismernéd ezt a monitort, akkor egyből megváltozna a hozzáállásod - bizony mondom!
-
old_artist
addikt
válasz
Atomgeszi #8566 üzenetére
Na, ha csak ezt az oldalt elolvasod és elolvastad volna, akkor biztos, hogy találtál volna megoldást döntésedre, különösen a #8522, #8524, #8544 és #8560-as hozzászólások alapján!
Ha minőséget és megbízhatót akarsz, és vagy 5 éves garanciával - akkor az EIZO! - csak 2-3-4-5x ennyi árért!
-
old_artist
addikt
Hát, ez a lenovo 81-95 között mozog, és nem TN panelú, hanem S-PVA (?!?!?!) - még hozzá!!! - sokkal jobb, mint a TV!!! - hidd el - tapasztalom!!!
Most, ahogy "itt nálam" írom előtte a hozzászólást, el is csodálkoztam, hogy mennyire jó!Itt a PH-n a Brekk árusítja pixel hibára tesztelve (nem piskóta, egyedüli a szakmában!!!).
-
old_artist
addikt
válasz
B-L-A-C-K #8547 üzenetére
Háááát, valamire ez, valamire az!
Ki kell próbálnod (és a szemednek sem fodsz hinni), viszont a HDMI-i mindenképpen DVD+film -re kiváló, már csak ha azt nézzük, hogy a digitális jelet tömörítetlenül (audió&video) a legtökéletesebben továbbítja, és összeköttetése a rendszeren belül kiváló nagyfelbontású (1080p) jelet is támogat. -
old_artist
addikt
válasz
SalvadorLynx #8542 üzenetére
Igen, a widescreent nagyon jól ki tudod használni CAD tervezésnél, sőt még előnyödre is válik, ha abban gondolkozol, de akkor mindenképpen S-PVA panelos legyen.
Viszont ezt a FullHD-t nézted már 22'-osban S-PVA panellal (6ms g2g) 75-90e között az ára, és kimondottan CAD-ra, games-re, DVD+filmre nagyon-nagyon kiváló, "best-buy"?!?!Félre ne érts, a Samsung 225bw is jó, de az TN panelos!
-
old_artist
addikt
válasz
szkorhetz #8537 üzenetére
Bocs, de tulajdonképpen nem azért adnak egy hardverhez install CD-ket, hogy azokat figyelmen kívül hagyjuk, hanem azért, hogy könnyebb legyen a hardver kezelhetősége és illeszkedése egy adott kőrnyezethez, jelen esetben a számítógépedhez.
A VGA kártyád CD lemezéről is (ha még nem tetted meg) fel installáltad a drivereket?
Ha nem, akkor azt is tedd meg, és persze nem árt a frissítéseket (minden hardver és szoftver elemeken) is végrehajtani.
Ezek hiányában, ne várd el, hogy mindened "tökéletesen" működjön.Nem várhatod el, hogy egy Rolls-Royce-ba szerelt Trabant motorral Forma 1-et nyerjél!
-
old_artist
addikt
válasz
szkorhetz #8534 üzenetére
Hoooogy miiii?
Bocs, de nem értem a kérdésedet!
Amit írtam, azt a "szkorhetz"-nek írtam, hogy ha már elküldi Neked az icc vagy az icm modulokat, akkor a panelod színvezérlési és egyéb adatait is eljuttathatja hozzád, mert csak így lehet - úgymond, hm - "teljes a beállítás".
Említesz valami CD-t is, gondolom a monitorodhoz kapott installációs CD-re gondoltál, akkor természetesen először a rajta lévő installációs dolgokat kell felraknod - az "User's Guide" gondosan elolvasottak értelmében.
-
old_artist
addikt
válasz
szkorhetz #8532 üzenetére
Az nem elég!!!
, ha csak egy icc vagy icm modult/profilt beépítesz a Color Management-be!!!?
Vele együtt a kijelző vezérlőpanel beállításait is mellékelni kell a beállításokkal.
(Fényerő, Kontraszt, RGB %-os és szürkeárnyalati beállítások) ismeretében és az Illuminance (Lux) függvényében.Egyébbként az icc modult a C:\WINDOWS\system32\spool\drivers\color\ könyvtárba kell berakni. Ha ez megvan, akkor megnyitod a Display>Properties>Setting>Advanced>Color Management táblát és az Add...-dal hozzáadod és megnyomod a Set As Default (ha ez van beszürkülve) és 2xOK gombot, akkor elviekben készen is vagyunk. Restart!
Különben, ahány féle kijelző, annyi féle panel, és különböző egyéni beállítási "ál/hamis" kalibráció - megbizhatatlan!!!
Esetleg jobb lesz a beállításaid ezek értelmében, de messzemenően nem azt fogod látni, amit a paneledből ki tudnál hozni egy hardveres kalibráció függvényében!
Megfontolandó!!! -
old_artist
addikt
válasz
einstein #8525 üzenetére
Az EIZO már elérhető (150e alatt) árba került, de összehasonlíthatatlanul jobb választás.
Hát igen, a minőséget meg kell fizetni!!!
A lenovo 'best-buy" a 100e határon belül - kétségtelenül, csak ne lenne az a sok Samsung pixel hibás panelje!!! - lehet, hogy ezért is olcsó, mert a madeinchina-i lenovo-sok igénytelenek (mint tudjuk) még magukkal szemben is, nem hogy a vásárlókkal!!!
A Samsung meg röhög a markában, hogy a "gagyi" (értsd pixel-hibás) paneljait el tudja passzolni!!!
-
old_artist
addikt
Kakokktojások
Nincs mit!
Csak azért ajánlom a lenovo ThinkVision L220xWS és (különösen) az EIZO FlexScan S2231WS kakukktojásokat, mivel itt feszítenek az asztalomon és most tesztelgetem őket. Csak jókat tudok mondani mindkettőről, különösen az EIZO nagyon kiváló ár/érték/teljesítményű kijelzőjéről, de a lenovo FullHD-je sem roszz, különösen itt is az ár/érték-re kihegyezve figyelmünket.
-
old_artist
addikt
-
old_artist
addikt
-
old_artist
addikt
Igen, mennyire igazat szóltál, csak még ... erre jó a "CROMALIN".
Ha a cromalinon is a paneled megjelenítését látod, akkor bízhatsz abban, hogy a színtelítettséged, kontrasztod, fényerősséged stb. megfelelő-e?, mert csak az tudja visszaadni a színtered/színhűséged 97-98%-át.
Persze, ez csak egy alap beállítás (pl. képfeldolgozáshoz), a game és DVD-film -re is külön beállítások szükségeltetik! -
old_artist
addikt
Igen, és már 1992 óta szinte csak EIZO-im vannak. Valahogy (nem tudni miért?!?!?!) megragadtam a márka mellett, és sohasem csalódtam bennük.
Régen még tesztelésre is kaptam EIZO-kat (hú, de rég volt), és Mo. először 4Mb-os Pegasus és Matrox kártyákkal ("kokom" listásak voltak akkor még, és horror árakért szereztem be), bőséges tapasztalatot szereztem velük kapcsolatban.Mivel én rendelkezem kalibrátorral (már vagy 8-9 éve, sok model megfordult a kezeim között), így felajánlom, hogy aki megkér, nagyon szívesen elmegyek (amit manapság is egyre gyakrabban is végzek), és be-kalibrálom a monitorokat x összegért (priviben, csak PH-soknak), de harmadáért, mit azt gusztustalanul elkérnek az embertől kimondottan cégek, akiknek ez a profiljukba vág). Tulajdonképpen nem olyan nagy tudás kell hozzá (egyébként festő és grafikusként "ügyködöm") , csak egy "jó" kalibráló készülék (nem mindegy, hogy melyik márka/tipus), tapasztalat és egy kis hozzáértés/érzék, és "jó" hardverek (hardverileg kalibrálható panel + jó VGA jelkibocsájtás).
Csak egy kis ízelítő, amit mindenkinek a figyelmébe ajánlok!!! [link] - megnézésre!!!!
-
old_artist
addikt
egyedileg gyártott paneleket
na persze és ezt ki súgta neked?
Egyszerűen, csak tudom! Az EIZO-val kapcsolatban vagyok (már vagy 15 éve) - egyébként.A kalibrálásról:
"Ezt is ezerszer, és mindig ezen csúszunk el: kalibrálás: és ugyan mivel???"
Bármennyire furcsa, de kalibrálást, csak hardveres kalibrátorral (Gretagmacbeth vagy X-rite) lehet jól elvégezni.
A bármely icc/icm profil - igaz!!! - messze nem tükrözi a kalibrálást, csak esetleg egy viszonyítási/támponttal szolgál.
"Kalibráló masina és gépezet (ezt is 1000x) pedig nem a monitor tartozéka."
Igen, de ... vagy meg lehet venni, vagy vannak rá szakemberek (nem is kevés!?!) xyz Ft-ért (ha valakinek szüksége van rá), akik szakszerűen elvégzik - a hardveres vagy szoftveres - kalibrációt a készüléken - nem kötelező, de ajánlott! -
old_artist
addikt
"Ezt már kiveséztük ezerszer, mind1k panel ugyan olyan jó csak az egyikbe több a kék szin a másikba meg nem de kaliprálható, nekem cmo-s 226bw-m volt és tökéletes volt, szóval tök mind1 miylet veszel csak parasztvakitás az egész...."
Igaza van B-L-A-C-K -nek, ha jól be van kalibrálva mind egy, hogy milyen Samsung panelos a készülék, akkor nem lesz gond vele, csak arra kell figyelned (esetleg), hogy ne legyen pixel/al-pixel hibás!
Egyébként, ha megbízhatót akarsz venni, akkor EIZO vagy NEC, ezekbe egyedileg gyártott paneleket (letesztelve, – mármint a monitorgyátó, és nem a panel gyártó) raknak, kevés a valószínüsége, hogy elégedetlen lennél velük szemben!
-
old_artist
addikt
válasz
einstein #8480 üzenetére
Háááát, hogy is mondjam, úgy finoman "ég és föld", de ez az árukban is megmutatkozik, viszont ha pontoznék akkor az első kakukktojás javára 10:7, különösen a betük, a szürkeárnyalatok és a háttér fekete javára. Viszont ár/érték arányban nagyon de nagyon megéri a lenovo-t megvenni.
-
old_artist
addikt
válasz
einstein #8473 üzenetére
Nagyon gondolkodok rajta, csak időm az kevés (sok a munkám) - de nagyon hasznos lenne, mivel sok-sok érdekességet fedeztem fel a két monitort "szembeállítva".
Sőt, valami jó fényképezőt is be kéne hozzá szereznem.
Lehet, hogy csak a két "kakukktojás" tesztjére alapozva - általánosságban a különbözőségekre, de mindenképpen az érdekességekre/észrevételekre alapozva - kihegyezve - készítem el a cikket.
Egyébként a nagyon meggyőző különbségeket rögtön, 3-4 órai szemlélgetések alapján egyből észre is lehetett venni.
Na, de majd valahogy megoldom ezt a "logout"-ot. -
old_artist
addikt
Esetleg még ebben is gondolkodhatsz, most vettem ilyet a Brekk-nél, pixelhiba mentes 22'-os FullHD (95e).
Most tesztelgetem itthon - fantasztikus mindene, és be is kalibráltam gyorsan a GMB eye-one i1 kalibrátorommal - meg se bírtam szólalni a döbbenettől, hogy mennyire jó!Nagyon ajánlom mindenkinek, ebben a kategóriában/árában verhetetlen, csak szuper latinuszokban tudnék róla írni, (bár már van egy EIZO FlexScan S2231WS munkámból adódóan), de a lenovo most nagyon nagyot alakított ezzel a monitorával!
-
old_artist
addikt
Hááát, 130e körül van nettóban az ára.
Nem reklámozásképp, de a komel.hu-n 126e+áfa (a legolcsóbb hely most!!!, én is ott vettem, készségesek és be is kalibrálják +6e Ft-ért helyben - ha kell), de érdemes "most" megvenni a $ árfolyam miatt. Ők közvetlehül tartják a kapcsolatot az EIZO mo.-gal. -
old_artist
addikt
Tulajdonképpen, ... na akkor kezdjük.
Az S2231W-s (úgymond) a professzionális felhasználók beugró modellje s a továbbfejlesztett S2201W-s (úgymond) normál LDC-TFT tipusának.
Összehasonlítva, lsd. S2231W és S2201W - látod az üvöltő különbséget, az S2231W <<S-PVA>> paneles 8ms elérési idővel, az S2201W pedig <<TN>> paneles 5ms.Nem kétséges az S2231W S-PVA paneles, meg az, hogy 1 milliárd színből állítja elő a színpalettáját, 1500:1 kontrasztaránnyal, gray to gray overdrive gyors képváltási funkciójával, autómatikus környezeti fényerősség mérésével (a panel elején), precíz színvezérlésével - belső 10-bites LUT és az ADOBE gamma 92%-os színtér lefedettségével - szinte már tökéletes. Ennek az utódja lett most az SX2461W, ami még ezeket is felülmúlja, nem csak az árával!
A számok utáni betű jelölések:
WH-GY - oszlopos tartótalppal, világosszürke színben
WH-BK - oszlopos tartótalppal, fekete színben
WE-GY - EasyUp-tartótalppal, világosszürke színben
WE-BK - EasyUp-tartótalppal, fekete színben
Ha azt akarod, hogy ne csak föl-le legyen állítható - mivel "oszlopos" (WH), hanem előre-hátra is (csukló karos), akkor a WE típust válaszd, ilyenem van nekem is és szinte mindenhova tudom állítani, "ahogy teccik". Természetesen mindkettő W-s típust lehet 360 fokban vízszintesen forgatni és a panelt függőleges állásba is állítani.A leírásából idézve:
Függőlegesen előre, vízszintesen hátra döntve, egészen fel, egészen le, balra vagy jobbra: az EasyUp-tartótalp mindhárom térirányban állítható, és emellett még a fekvő és álló formátumot is tudja. Ez optimális ergonómiát biztosít, függetlenül attól, hogy állunk, vagy ülünk. Maximális mozgathatósága ellenére az EasyUp-láb azonban mindig tökéletesen stabilan áll. Egy kábelcsatorna gondoskodik emellett a rendezett hátoldalról.Az árkülönbség viszont 40-45e Ft. (85-130e Ft között) is lehet egyes üzletekben.
Hát remélem, hogy kielégítő válaszokat sikerült írnom. -
old_artist
addikt
A Dell 2408WFP - 6ms g2g, 24"WS Samsung S-PVA (LTM240CS05) panel van benne, elég jó monitor (még nem volt vele dolgom, így véleményt sem írhatok róla).
Az EIZO S2231W - 6ms g2g, 22"WS Samsung S-PVA (LTM220M3) egyedi, csak nekik fejlesztett panel lapul, amit harverileg a legmegbízhatóbban lehet kalibrálni.
Ha azt nézed, hogy az EIZO-nak a panelvezérlője milyen a DELL-hez képest, akkor nem kérdéses az EIZO - megbízhatóság tekintetében, és garanciáját nézve (5 év!!!)!
Ha a +2' Neked számít is valamit - attól függ, hogy mire fogod használni!
Az (IOLAIR) az LOLAIR MB24W 24" TFT-ről nem sokat tudok, csak annyit, hogy 6ms g2g a válaszideje és 24"WS MVA panellel (ki tudja milyennel) forgalmazzák! A gyártó nem sok monitorral rukkol ki, így nincs rálátásom/viszonyítási alap!Ezek ismeretében rajtad áll a döntés!
A youtube-nak meg ne higgyél soha, mert ott csak az extrém, esetleg megbuherált holmikon szórakoznak - viccelnek.
-
old_artist
addikt
Egyébként, a CMO-s paneleket (csak ?, angol oldal szerint) a
Samsung SM931C- 2ms g2g, 19" Chi Mei Optoelectronics TN Film (M190E5-LOG)
Samsung 203B - 8ms, 20" Chi Mei Optoelectronics TN Film (M2021P1-L01)
Samsung SM225BW - 5ms, 22"WS Samsung (LTM220M1) or CMO (M220Z1-L01) TN Film
Samsung SM226BW - 2ms g2g, 22"WS Samsung (LTM220M1-L01), or AU Optronics (M220EW01 V0), or CMO (M220Z1-L03), or CPT (CLAA201WA04) TN Filmtipusokhoz gyártanak (egy hivatalos oldal szerint), de már nem tudható, hogy mi az igazság!
-
old_artist
addikt
Csak egy kis pontosítás !!!!:
Model - Válaszidő - Panel
Samsung T200 - 2ms (g2g) - 20"WS TN Film
(az egyik legjobb TN-es 20'-os, de nem Samsung !)
Samsung SM223BW - 5ms - 22"WS Samsung TN Film (?)
Samsung SM2232BW - 2ms (g2g) - 22"WS Samsung TN Film
(az egyik legjobb TN-es 22'-os)Chunghwa Picture Tubes TN Film panelos készülékek (csak ezeknél a 20'-nál van):
Samsung SM2032GW, 2ms g2g, WS
Samsung 205BW, 6ms, WS -
old_artist
addikt
Köszönöm, s az az igazság, hogy tervezéshez, kiadványszerkesztéshez, képfeldolgozáshoz "csakis" S-PVA-s panellel rendelkezőt ajánlanék, mivel ezel a panel tipussal szinte manapság, mindent meg lehet jeleníteni, sőt már a válaszidőkkel sincs olyan nagyon-nagy probléma (pl. az új NEC 4 és a legtöbb tipus 6 ms).
A 22'-osok mezőnyében kiemelkedik az EIZO S2231W, de ha a lenovo L200x is kifogástalan lenne, akkor nagyon nyerő lenne (ár/érték), a most beharangozott NEC viszont verné a mezőnyt - az árával is (900-1100 EU körül kerül majd forgalomba, viszont FullHD-s lesz S-PVA-val, hardverileg kalibrátorral!)
Jelenleg, tehát ha minőséget, megbízhatóságot, pixel hiba mentességet és garanciát nézzül ebben a 22'-os mezőnyben, akkor az EIZO arat - jó az üzletpolitikájuk - igazuk van!
Nagyon, de nagyon igazuk lett, hogy egy kiváló "belépő" szintű monitort dobtak ki a piacra, nem kis örömünkre ár/érték szempontjából. Már elérték azt a szintet az eladással, hogy nálunk 149e alatt tudják értékesíteni a (volt) 200-220e körüli árukkal szemben.Tulajdonképpen egy monitort egyszer kell csak megvenni (egy megbízhatót, mint fent), a gép konfigokon pedig folyamatosan lehet változtatni - s kell is, egy EIZO viszont öt évig is a társad lehet (vagy talán még több évig is, lsd. CRT EIZO-k), míg a konfigod esetleg csak egy évig!!!
-
old_artist
addikt
Üdvözletem!
Véleményem szerint, ha 3D, DTP és videó szerkesztési munkára akarod használni a leendő monitorodat, akkor csakis kizárólag EIZO-t vegyél. Említetted, hogy 150e áldoznál rá, az EIZO FlaxScan S2231W már br. 150 alatt van (nem sokkal, bár a $-EU-Ft árfolyam mozgása még befolyásolhatja +-5%).
Nekem is hasonló munkák miatt van/vettem (mindig EIZO-t), és sohasem csalódtam, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ha egyszer beállítod (be-kalibrálod) rendesen, akkor egy 96-97%-os színhűségű és hardwerileg nagyon megbízható társad lesz. Mellesleg az 5 éves EIZO gyári garancia se megvetendő!
Sőt, filmek nézésére is kiváló, szerintem ár/érték szerint utolérhetetlen, és még versenytársa sincs a piacon 22'-osok között. Ezek között 0,001 ezrelék, hogy pixhel hibát találnál rajta. Ezek mind madeinjapan-ban készülnek, egyedi VA-s Samsung panellel.
A Lenovo ThinkVision L220xWS TFT-LCD-ről sok jót hallottam (meg van topikja is, nézz körül), az is VA paneles és 22'-os, bár madeinchina gyártásúak, de a VA-s Samsung panel, amit beleépítettek - megbízhatónak tűnik. Ha nem lenne az EIZO márka, akkor ilyet vennék, már csak (ha ebben is gondolkozol) az ár/értéket (br. 84-93e) nézzük, akkor is.Csak dícsérni tudom az EIZO-t, nagyon jó vétel, Neked is ezt ajánlanám.
Van róla teszt is a PH-n, nézd meg!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest