Aktív témák
-
gyga
senior tag
jaj bocs hogy nem voltam érthető és kösz a linkket át térek oda. ide megpróbálom leírni normálisan. szal: van 1 fa amit corelban rajzoltam és jpeg ként mentettem le. mármost ha megnyitom vmi nézegetővel akkor alap fehér háttere lesz. és ha berakom a htmlbe akkor ott is megmarad a fehér háttere de mivel a vebold háttere kék ugy fog kinézni mintha 1 fehér kockában lenne a fa
[Szerkesztve] -
gyga
senior tag
más: van 1 képem amin van 1 fa azt kéne elérni hogy az oldal szine legyen a háttere, addig eljutottam hogy png ben mentem akkor a firefox alatt oké a dolog de ie alatt már fehér a kép mögött erre is kellen vmi megoldás.
-
gyga
senior tag
Hali, naszóval csinálnék én is 1 oldalt zéró tudással hehe kelle ne segítség ha lehet ilyet kérnem
. A lényege az lenne hogy adott egy térkép ami most 1 város műholdas képe ..
és villognának rajta pontok amire ha rá kattan valaki akkor képet ill képeket nagyít fel nagyobb kockában. ja és az egér mutatót is megkéne változtatni ilyen célzó szerűvé.
ha vki hajlendó rám szánni a tudásából 1 kicsit azt meg köszönném. Addig eljutottam dreamweaverben hogy megvan a műholdas kép az oldalon....
köszi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged