Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz ZoliS #5562 üzenetére

A fórumos netikettnek megfelelően én továbbra is inkább tegeződni fogok, ha nem baj. :) (egyszerűbb is)

"Nem írtam, hogy linkkatalógusként működne az oldal"
    Hogy mi van? :D A Te szavaiddal élve írtam ezt, hadd idézzelek:
    "A kezdeti fázisban a kereső kifejezetten úgy működik, mint egy linkkatalógus, de ettől függetlenül is a későbbiekben is kisebb statisztikák segítik a weblap tulajdonosokat és persze mindenkit, aki kíváncsi a keresésekből származó adatokra."
    Tehát olyan, mint egy linkkatalógus, de nem linkkatalógus? :)

"A probléma nem a mi gépezetünkben van"
    Ja értem, akkor bennem, tehát nyilván én még az átlagfelhasználónál is figyelmetlenebbül nézek egy weboldalt, ugye?
    "ha csak a főoldalról elérhető bemutatkozót megtekinti valaki, akkor az ott található ELSŐ SOROK választ adnak a felmerülő kérdésekre"
    Kicsit rosszul állsz a kérdéshez. A felhasználók nem szeretnek feleslegesen kattintgatni, keresni, olvasni. Nem a felhasználót kell hülyének tekinteni, amiért lusta utánaolvasni, hogy mire is való egy oldal, hanem tiszteletben kell tartani az idejét, és a szájába kell rágni, mihez tud kezdeni. Főleg annak fényében, ha egy oldal még nem örvend kellően erős hírnévnek, ami egyértelművé teszi egy oldal célját. Persze nem kell ezt elfogadni, nem akarom ráderőltetni a véleményemet, de én így gondolom, és felhasználóként, fejlesztőként is így érzem.

"Ami pedig a bemutató mennyiségét illeti, az ott található szöveg a súgóval együtt alig közelíti meg az itt található fórumbejegyzések karakterszámát, de valószínűleg már az Ön által eddig elolvasott hozzászólások is nagyobb terjedelemre rúgnak."
    Na ne már... most ez komoly? Nehogy már magyarázkodnom kelljen, amiért egy engem kifejezetten érdeklő fórumra feljárok (ami ugye tudom, mire való), elolvasom a hozzászólásokat, de egy számomra teljesen ismeretlen oldalt nincs időm és kedvem más kedvéért átnézni. Csak ha valamiért megfog, látok benne fantáziát. Amíg nem feltétlenül egyértelmű egyből, addig nem is fogok rá időt szakítani. Sorry!

"Azért nevetséges, mert teljesen nyilvánvalóan a rendszer hibáinak fürkészésére irányulnak ezek a keresések, és nem a szabályszerű használatra."
    Ezek szerint mégis sikerült megértened modder korábbi hozzászólásának célját? Pontosan ez volt a célja, igen. Pont azt prezentálta (igen, nyersen, és?), hogy az oldal potenciális hibalehetőségeket, széjjelspammelhetőséget tartalmaz.

"Aminek egyébként örülünk is, hiszen ráébresztett minket, hogy sem ezzel, sem az ilyen irányú oldalak ellenőrzésével nem akarunk foglalkozni a továbbiakban, illetve segítik a rendszer továbbfejlesztését, hogy a későbbiekben ilyen és hasonló kereséseket ne is tudjanak indítania a rendszerben."
    És azt hogy éritek el, ha nem ellenőrzitek, ha megkérdezhetem? :)

Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák