- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
sziasztok! nekem volt régen egy 6 ledes, kis webkamerám, valami dobozban megvan még. szóval egy ideig remekül működött, aztán nem volt hajlandó menni driverrel se. ezután egy majdnem ugyanolyat, lényegében ugyanolyat szereztem, csak itt már állitható volt a ledek fény ereje. neki nem volt drivere, nem múködött. eddig róla volt szó:

Ezek után egy aquába látogatás során ugy döntöttünk veszünk egy uj webkamerát, végül ő lett az:
Canyon CNR-WCAM413-CAT macskafogós
szóval ő remekül működött, de egy idő után skype on vacakolt, most pedig ugy áll a dolog, hogy ha hivnak skype on, vagy hivunk valakit, a kamera kb. 1mp ig ad képet, utánna nem, és van hogy nem látja a skype, van hogy látja de nem akarja elinditani. msn en hibátlanul megy. a gyári cd jén volt egy driver, utánna a még egyet találtam , letöltöttem, de azzal is ugyanez a helyzet.
szóval ha valakinek valami ötlete van, annak válaszát megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval ő remekül működött, de egy idő után skype on vacakolt, most pedig ugy áll a dolog, hogy ha hivnak skype on, vagy hivunk valakit, a kamera kb. 1mp ig ad képet, utánna nem, és van hogy nem látja a skype, van hogy látja de nem akarja elinditani. msn en hibátlanul megy. a gyári cd jén volt egy driver, utánna a még egyet találtam , letöltöttem, de azzal is ugyanez a helyzet.