- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Nekem olyan gondom van, hogy eddig is, ha lekapcsoltam a gépet, az egér mindig világított. Eddig ez nem zavart, de most vettem egy webkamerát, amin beépítve vannak nagyon erős led lámpák, amik fényérzékelőssek. Ha este már csak szürkülni kezd, már bekapcsol. Ez már egy nagyon rossz megoldás, mert kapcsolót már nem raktak rá, tehát ha akarom, ha nem, kisüti a szemem. Mert ha nem használom /nincs bekepcsolva a kamera/, akkor is világít. Ez az egyik baj, de a nagyobbik az, ha lekapcsolom a gépet, a lámpa akkor is világít! Olyankor olyan, mintha foci pályán lennék. És mint az elején is írtam, az egér is áram alatt van, mert az is világít.
Ezt csak úgy tudom megszüntetni, ha a gép hátulján lekapcsolom az áramot, és visszakapcsolom. Akkor kialusznak.
Erre nincs valami megoldás? Ne kelljen állandóan bemásznom a gép mögé? Ez mitől függ? Más gépén nem világít az egér. Nem kap áramot. Ez miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs