Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stifi82
aktív tag
Neked van arra lehetőséged, hogy 1000mbit/s Lanon átlöj eifin tvre 4k filmet? Jön e akadás mentesen. Mert nekem csak olyan t-homos routerem van ami csak 100 mbit/s tud.
Hiztam meloból egy olyan routert ami tudja az ac szabványt 5 ghz-en ment a 4k gond nélkül a laptop tv között wifin. Csak sajnos a Lanja ennek a hozott routernek 100 mbit/s volt. Mert akkor lehet veszek ely olyan routert ami tudja az 1000 mbit/s. Volt egy xioami 3g eladtam nem gondoltam higy szükségem lesz rá. -
stifi82
aktív tag
Vidd vissza ( vedd meg az enyémet) de ettől én is tartok hogy eladom. Utanna hogy tud az új tulaj regisztrálni rá. Ezt sehol nem irják le lehet kiszedem a vinyot eladom külön a nas részt falhoz b.....m. Nekem ezek a NASok lassuak mind egy nagy előnyét látom el tudom ugy dugni a 10 hónapos gyerek elől higy azt majd nem rantja le nincsen szem elött neki.
Például hogy kapcsolod ki ezt a my home-ot? Van valami jó kezelő felület hozzá? -
Celtis
veterán
Én nem ismerem, de esetleg RTFM? My Cloud Home reset gomb.
Vagy ha az a gondod, hogy valaki már kipróbálta, ne foglalkozz vele. Van rá garancia, aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest