-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
montezuma #2261 üzenetére
Igen, rosszul fogalmaztam. Szóval az az 5 GB is elfogyott, így kéne a külső tárhely, mert mostanában már folyamatosan vakarózik a program a tárhely miatt. Akkor szerintem marad a 6-0 telepítés az ott leírtak alapján.
Annyit még megkérdeznék, hogy számít, hogy pontosan milyen verzió a tablet? Vagy ebből csak egy fajta van? Ez xTAB 8Q GPS, android 4.4.2, kernel 3.4.67 (chl@esky246#1), build: xTAB8Q-GPS_V1.04, egyéni build: KBT_ES8208_02A_V0.6A_20141105_Q.
-
Sziasztok!
Páromnak már van egy ideje egy, a címben is szereplő xTab-8Q-ja. Eddig nagyobb probléma nem volt vele, viszont az utóbbi időben elég szépen kifutott a szabad helyből. Azt tudom, hogy 4.4-es android sajnos külső SD kártyára alapesetben nem mászik át, így nem úszom meg a dolgot ennyivel. Megoldható valahogy ennél a készüléknél, hogy használja tárhelyként az sd-kártyát? Azaz lehessen oda programokat telepíteni, vagy ha nem is telepíteni, de legalább telepítés után áthelyezni.
Nekem alapvetően nem kellene a particionálás, hacsak nem ez az egyetlen módja annak, hogy működésre bírjam az SD-kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest