- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hurkafej
aktív tag
Igen, megmarad.
Mikor én csináltam, akkor simán elindult a "régi" rendszer, és a menüből indítottam a gyári adatok visszaállítását.
Én elsőként szembesültem a rossz particionálással, mert nem tudtuk, hogy két verzió van, és az első generációs particionálót használtam -akkor nem volt még másik - és nem töltött be a tablet, így a szervízben kellett visszatenni a gyári rendszert, utána abból csináltam meg a biztonsági mentéseim. -
-
mc bubu
csendes tag
Cappa72 PhilZ recovery leírása végén levő gyári rootolt mentésből felbátorodva helyreállítottam a rendszert. Igaz, újra kellett rootolnom, de úgy tűnik, mostmár teljesen tökéletes. Mindent ugyanúgy állítottam helyre, ahogy eddig volt is. Furcsaság azonban, hogy a gép Belső tárhelynél Összes helyként 2.35-öt mutat (eddig is ez volt), viszont Elérhetőként 1.14-et mutat (na ez eddig 1.97 volt), Alkalmazásadatoknál 1.73-at mutat (ez is stimmel). Nem értem, hogy ha gyakorlatilag ugyanaz van a gépen, elérhető tárhelyként eddig hogy volt 1.97, most pedig 1.14??? Ez egy komplett rendszer mérete. Rajta maradt volna a régi eldugva? Magas ez, mint tehénnek a farzseb. Valamit nem jól csináltam volna? Pedig a rendszer tökéletesen működik...
-
mc bubu
csendes tag
Azért is gondoltam a Cappa által feltöltött csomagra, mert feltételezem, az már eleve rootolt, módosított recovery is van benne, és feltételezem, az a teljes rendszer. Nálam az is hiba lehet, hogy root után valamit kitöröltem a rendszerből, de nem tudom mi lehetett az. Ebben a dologban még igencsak kezdő vagyok.
-
Hurkafej
aktív tag
A gyári recovery-vel nem készült mentés, így nem próbálnám azzal feltenni a romot, amiket cappa72 feltett. Helyette ha akarsz foglalkozni a dologgal, akkor azt ajánlom, hogy tedd fel a phillz recovery-t, ezzel már több funkció is ki lett próbálva.
Én ADB-n keresztül tettem fel, a topic 21-22-es hozzászólásában ott vannak a parancsok, eddig mindig sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest