Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jordankende
csendes tag
huhuu
bocs hogy ennyiszer irok de hát ez a tab egy sz*r
beteszem az sd kártyát és a képernyö elkezd villogni nem tudom mér van
és hát éreztem valami büdös szagot gondoltam vmi elégett de nem
az sd kárty volt az egyszerüen elkezdett sülni és ki se tudtam venni mert megégette nagyon a kezem
ugyhogy ezt a jókis tabot nem ajánlom senkinek -
jordankende
csendes tag
Még annyi hogy szétszakadt a képernyő drotja es most a kepernyőt látom de nem érzékeli az érintést ilyenkor mi a teendő??????
-
jordankende
csendes tag
sziasztok valaki irja le hgy hogyan lehet ugy tárhelyet cserélni hogy ujrainditás után megmaradjon az alkalmazás
pontosan irjátok le lécci(a tabom rootolva van)
-
jordankende
csendes tag
Köszi mind 2 őtök segítséget
még egy kérdés hogy a nand flashet lehet e bővíteni vagy kitörölni?
Bocs ha már kérdeztem -
jordankende
csendes tag
sziasztok segítség kéne:
a tablet et gépbe dugom ami fel is ismeri de a wayteq honlapján található szoftver frissités info nem segít mert nem tudom az illeszto programot hozzá tenni. -
jordankende
csendes tag
A nand flash a készülék belső, beépített tárhelye, így nem eltávolítható. Ha valamilyen oknál fogva nem tud adatokat másolni a külső memóriakártyára, az természetesen nem megfelelő működés. Próbálja meg a készüléken a gyári beállítás funkció használatát alkalmazni vagy végezzen szoftverfrissítést a készüléken, mely honlapunkról letölthető. Ha ezek nem hoznak változást, kérjük jelezze a hibát a szerviznek.
szerintük ez alap hiba
-
jordankende
csendes tag
Ezért kérem hogy pontosan irjátok le hgy mijen rom vagy akármi t töltsek le hozzá
Ja és még van eggy probléma: ha feltöltöm max ra a tabot (kb 4 óra) 15perc alatt lemerül -
jordankende
csendes tag
Mit tötsek le tarhely cseréhez?? Pontosan irjatok le lécci
-
jordankende
csendes tag
Nincs valami más ez nem jó
-
jordankende
csendes tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
nekem már sikerült ujra húzni az egészet most alapon van az egész
Most jól szeretném rárakni a tárhelycserét és ezér kérem hogy mindent NAGYON pontosan irj le légyszíves mert az elősőböl kimaradt valami és emiatt tönkre ment a tab -
jordankende
csendes tag
nekem már sikerült ujra húzni az egészet most alapon van az egész
Most jól szeretném rárakni a tárhelycserét és ezér kérem hogy mindent NAGYON pontosan irj le légyszíves mert az elősőböl kimaradt valami és emiatt tönkre ment a tab -
jordankende
csendes tag
válasz
jordankende
üzenetére
na közbemeg van.
tehát mit kell letöltsek ahhoz hogy felcseréljem a kettőt légyszíves nagyon pontosan ird le (rootolva van+es file ...is megvan) de az elöbb megnyitottma a es file... ot és átírtam a 2 vagyi felcseréltem de ugye jött a hiba amit az elöbb irtam. theát az lenne kérés hogy rom ot meg mindent irj le (bocsi a rossz fogalmazásért)
előre is köszi a segítséget -
jordankende
csendes tag
Én csináltam a tabon egy tárhely cserét de nem sikerült mivel rátelepite valamit és ujra inditom a tabot minden ltörlődk az sd kártyáról +csak android market ből tudok letolteni pl 4shared ről nem segitsetek lécci (csinaltam már gyári vissza állítást de semmi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest