- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
bigmano
csendes tag
Nekem is a 19-es végű szoftververziós van. Jó volna tudni, hogy az újabbnál sem indul-e automatikusan a BT, hanem szintén egyet rá kell pöttyinteni. Ebben az esetben ugyanis kockáztasson a fene a rábuherálással tapasztalat nélkül...
Nekem szar gépem van.
-
mendez77
csendes tag
Hy!
Nekem egy olyan gondom lenne, hogyha a riks féle új siknt használom, akkor nem akarja a narrátor azt mondani hogy balra. Ha balra is kell kanyarodnom akkor is azt mondja hogy fordulj jobbra, (az enyhén balra bezzeg megy neki) a nyíl meg az útvonal pedig balra megy. Ha vissza teszem az eredeti skint annál mondja hogy fordulj balra. utána vissza a riks féle, és megint nem mondja. Volt már valakinek hasonló gondja vagy ez egyedi?
-
dik
őstag
Ez nem tudom természetes jelenség-e, de kb. egy jó hétig nem nyultam hozzá és lemerült az aksija. Azt hittem ennél kicsit jobban birja. Vagy lehet csak az enyém a hibás?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
sata1
csendes tag
A bejelentkező képet sikeresen megváltoztattam a Lexuska álltal leírt módszerrel.Tökéletesen müködik!!!
Az eredeti képet ilyenkor felülírja????Gondolom visszaállítani már nem lehet ugye??
A menü fekete háttere helyett nem lehet szintén valami képet berakni???? -
Luissimo
veterán
majd ha sikerült, áruld el a megoldást !!
esetleg itt olvasgassál -
twingos
tag
szia
meglehet,de nem érdemes,ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
szóval kell hozzá a ResHack nevü progi.Nyisd meg a \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ könyvtárat.
Az itt található dat kiterjesztésű fájlokat megnyitva lehet a képekhez hozzájutni,ehhez kell a reshack progi.
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,a többit igen
itt jön a csalás használd a x820 gépezetét.én is ezt tettem és igy sikerült az egészet átalakítanom igy nem kell sem SI sem egyéb trükköt alkalmazni a különböző programok indításához.
A dat fájlokat úgy oldottam meg ,hogy csináltam sajátokat igy valamennyivel gyorsabb lett a gép nem kell állandóan a 6-7 MB-es tartalmakat olvasnia 1-1 menükép miatt.
Kicsit megszerkesztve a Color7MoveShell.xml saját menüpontokhoz juthatunk.Kb ennyi.Ha valakit érdekel akkor feldobhatom neki a sajátomat valahová.
Only PM !!!üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
snowdog
veterán
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,
Ez így nem pontos, mert meglehet nyitni, sőt új képeket is lehet bele tenni. Viszont a benne levő képeket eddig nem sikerült kibontani.
Az viszont igaz, hogy a MAINMENU.dat fájlt nem érdemes módosítani, mert csak nagyobb lesz a mérete, ez viszont felesleges.
ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
Itt még nem próbáltam, de elvileg lehet átlátszó hátterű bmp képeket készíteni. Igaz macerás, de ha valakinek csak ez lenne az akadály, akkor megpróbálhatja.
[ Szerkesztve ]
-
mendez77
csendes tag
Indulópont
8-as út Veszprém közelében
É 47.10137x K 17.93948Cél
Névtelen út Nemesvámos közelében
É 47.07646 x K 17.89124Viszont én mindig meggyorsítottam az időt. Ez lehet a baj?
És tényleg. Most nem gyorsítottam időt és most jól is navigál.
Viszont ha egyszer is felgyorsítom az időt, már nekem nem modja azt hogy balra.[ Szerkesztve ]
-
emts
csendes tag
Kicsi gyakoroltam az eszkoz eltavolitasat a tartorol :-) .. a kiszedesnel adja a legcsunyabb hangot ... pedig annyit csinalok, hogy nyomom felul a tartonak a fulet, amig ki nem ugrik az eszkoz a helyerol. Esetleg van jobb technika?
-
Chriss76
csendes tag
Ki lehet kapcsolni a tudjukmi8 hangját navigálás közben, úgy hogy az mp3 az fm-mel viszont szóljon? Mert eddigi próbálkozásaim során mindkettőt némította.
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek. "Miben különbözik a riks37_mod8_PL_da.rar" és az új "riks38_mod13_PL_da_ge.rar" Skin a Megyeknyócnál? Érdemes lecserélni?
20 éve a PH-n.
-
Chriss76
csendes tag
Képernyővédő fóliát illetve hozzáillő tokot honna lehet beszerezni?
Környékemen csak photohall illetve media markt van, de egyikbe sem volt, marad valami netes rendelési forrás. -
andr_s
tag
válasz Luissimo #934 üzenetére
nektek csinál olyat a cucc, hogy amikor a kikapcsoló gombra kattintassz akkor a pittyegés után csak 4-5-6mp múlva jelenik meg a három választási lehetőség (kikapcs, készenlét, mégse), van amikor meg gyorsan. Vagy ha játszom a snak-el akkor a kukac akadozva mozog... szóval mintha be lenne lassulva az egész!
persze az az érdekes, hogy magában a navigálásban nem csinálja ott nem érzékelek belassulást, úgyhogy nem is olyan egetrengető probléma, csak mint érdekesség...
-
tengo24
tag
Ma jön meg a VASam.
Eddig 770BT volt. Elég csak kártyát cserélni vagy valamit kell módosítanom, hogy menjen az IGO8? -
Rick4
félisten
-
fhantom80
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnek h. másnak is a telefon kihangosítást (Bluetooth) leveszi-e a rádióról (FM transzmitter), és csak a kütyün szól, mert ott elég halk, miért nem hagyja a rádión?
Tudtok-e erre valami megoldás?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Fhantom
-
andr_s
tag
Én arra a konkrét linken lévő tokra értettem, hogy drága 2100ért, mert láttam 1100ért is :
http://firstshop.hu/products/WAYTEQ-T%C3%A1ska-X820%7B47%7DX820BT-%252d-hez.htmlEz persze most nem a reklám helye!
Az meg hogy kinek mennyit ér az, hogy biztonságban tudja a ketyeréjét, mindenkinek a saját dolga...
ui.: azért az utolsó mondatodat (kérdésedet) nem igazán tudtam értelmezni! hogy is van az az olcsó, meg drága féláron??
fhantom80: sajnos a BT hangját nem viszi át az FM transzmitter, és tényleg halk egy kissé a saját hangszoróján a dolog még max hangerőn is.
Én még nem találtam rá megoldást, pedig ez az egyetlen dolog amiért lehúznám a wayteq-et ha pontoznom kellene.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Jó, akkor kérdezem egyszerűbben:
Neked mi az olcsó:
Egy 10 ezret futott 10 évesTrabant 20 forintért, vagy egy 10 ezret futott 10 éves Ferrari 40 forintért. Mert ugye a Ferrari ebben az esetben 2x olyan drága...Tehát valamit hiába találsz meg olcsón, lehet, hogy annyit ér, amennyiért adják, a több kifizetett pénz meg hordozhat magában valamilyen előnyt is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tengo24
tag
Segíteni vki priviben, hogy el tudjam indítani az IGO-t residentflash-ből. Hiába olvasok vissza, nem sikerül. Köszönöm!
-
andr_s
tag
Hát ja!
Éppen ezért írtam, hogy... idézem:
"Én arra a konkrét linken lévő tokra értettem, hogy drága 2100ért, mert láttam 1100ért is ". Lefordítva: ha a Ferrári 40, és valahol 30-ért is meg tudod venni, akkor te hol fogod?meg ez is elég konkrétan erre vonatkozott:
"Az meg hogy kinek mennyit ér az, hogy biztonságban tudja a ketyeréjét, mindenkinek a saját dolga... "Ja! és ez vica-versa is igaz: lehet hogy valami drága, de attól még nem biztos, hogy jó, és hogy van hozzáadott értéke/előnye!
-
WindyJoe
aktív tag
-
emts
csendes tag
sziasztok, nem tudjatok, hogy riks skinben hogyan lehet feltenni az iranytut a bal oldali statusz barra? oda mar eljutottam, hogy kiteszi kozepre, a terkepre, de en jobban szeretnem latni a tobbi info alatt baloldalt... erre van valamilyen mod?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest