- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
twingos
tag
szia
meglehet,de nem érdemes,ugyanis amit ott látsz ikonok azok nem áttetsző hátteres "bmp" képek.szóval ha az ikonok mögé egy világosabb képet teszel akkor elég gagyi lesz tőle.
szóval kell hozzá a ResHack nevü progi.Nyisd meg a \\\WinCE Device\ResidentFlash2\YFAPP\Skins\XuanZhuan_84A_E08\ könyvtárat.
Az itt található dat kiterjesztésű fájlokat megnyitva lehet a képekhez hozzájutni,ehhez kell a reshack progi.
a ciki az,hogy a x920 MAINMENU.dat fájlt nem lehet sajnos megnyitni,a többit igen
itt jön a csalás használd a x820 gépezetét.én is ezt tettem és igy sikerült az egészet átalakítanom igy nem kell sem SI sem egyéb trükköt alkalmazni a különböző programok indításához.
A dat fájlokat úgy oldottam meg ,hogy csináltam sajátokat igy valamennyivel gyorsabb lett a gép nem kell állandóan a 6-7 MB-es tartalmakat olvasnia 1-1 menükép miatt.
Kicsit megszerkesztve a Color7MoveShell.xml saját menüpontokhoz juthatunk.Kb ennyi.Ha valakit érdekel akkor feldobhatom neki a sajátomat valahová.
Only PM !!!üdv
-
Luissimo
veterán
majd ha sikerült, áruld el a megoldást !!
esetleg itt olvasgassál -
lexuska
csendes tag
-
snowdog
veterán
....Ha lehetőség van ezeknek a megváltoztatására,akkor valami nagyon szájbarágósan írja le nekem valaki nekem,mert még nem vagyok olyan profi a témában.....
Itt [link] olvasd el a "YFAP menü módosítása - 1 - 4. rész" cikksorozatomat, és annak alapján már magad is eltudod végezni a módosítást.
A művelet nagyon kockázatos, csak akkor kezdjél bele, ha pontosan tudod mit csinálsz, és annak mi lehet a következménye!
-
compi.hu
senior tag
Tok, amiben kenyelmesen elfer
Halozati toltoMielott odacsattogsz, erdemes erdeklodni telefonon vagy e-mailben hogy eppen van-e keszleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest