- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comecee
csendes tag
válasz
Chriss76 #1696 üzenetére
Itt nézd meg: http://www.gps-park.com/index.php?categoryID=129&offset=10
http://speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=42731&mitkeres=&kategoria=&sort=nev&orient=ASC&kovetkezo=&holkeres=&elotag=Bár én egy tapadókorongost szerkesztettem fel:
Vízhatlanságra állítólag a legegyszerűbb módszer a gumi óvszer (nem vicc!), több helyen olvastam. Én esőben zsebre vágom és csak a hangját hallgatom, már ha szükség van rá, hogy esőben motorozzak...
-
sklave
csendes tag
válasz
Chriss76 #848 üzenetére
Szia.
A TMC működik. nagyon jó. Szuper. Itthon nem sok vele a tapasztalatom, de külföldön nagyon jól megy, ha megfelelően frissítik az infókat. Ha nem, akkor nem sokat értsz vele.Nekem van egy.Oda adom fél áron csak VEGYE MÁR MEG VALAKI.Ma pest környékén leszek. Ha kell valakinek. Doboz, számla.Ja! Mi lesz ha mindenkinek lesz TMC-je? Akkor jön a dugőkerülő, dogókerülöje? -
Luissimo
veterán
válasz
Chriss76 #860 üzenetére
ha nem ehhez, akkor mit keres itt a kérdésed?
jaaa, hogy csak ugy általában?csak ugy általában , aproximatíve:
"Az attól függ, hol akarod használni:
Idézet:
A tudomány mai állása szerint
keletre a legjobb térképek sorrendben:
1/ Topmap
2/ TA
3/ Navteqnyugatra:
1/ TA
2/ NavteqEbből a szempontból Magyarország keletnek minősül"
(by DM43)
egyébként ha mindet bemásolod , akkor a program a legujabb-legfrissebb térképet fogja betölteni és használni.
De csak szigorúan elméletileg !! -
glutamin
őstag
válasz
Chriss76 #856 üzenetére
A gyári fólia igazából csak a szállítás idejére védi a készüléket. A tartókar az egy érdekes kérdés, mert úgy látszik 2 fajta van forgalomban. Egy gömbcsuklós és az általad említett 2 csuklós. Ráadásul a tapadókoronog lezárása is eltérő módon történik.
Bőrtok engem is érdekelne. Ki milyet hol mennyiért vett? Engem igazáéból csak a hurcolászás alatti védelem miatt érdekelne, tehát nem kívánom bőrtokban használni.
-
Stirlitz
senior tag
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Chriss76 #797 üzenetére
Szia!
Lehet rajta a énmegyek és Sygic Drive együtt is. Nem vesznek össze, miért is tennék? Sygic drive térképe is jó a kisebb településeknél. Sőt, konkrétan, lakhelyemen, az énmegyek marhaságot csinál, míg a sygic nem. (Gondolom máshol meg fordítva van, sőt konkrétan Leányfalu-n, nem ismerem egy kisebb utcácskát. Ez biztos.) Én a sygic mellett döntöttem, most már ezt használom, elérhető ára miatt. Poi meg ilyesmi elég sok van neki, nem fogsz hátrányba kerülni, megnyugodhatsz. 3D épület egy deka sincs benne, na de pont ezt szoktam én kikapcsolni énmegyekben, ha olyan navi kerül a kezem közé, ami énmegyek alapú. (mondjuk 128mb ram van a kütyüben, így ez nem okozhat gondot, és a sygic sztem pont, hogy a kisebb memoria igényű cucc) Sávinformáció is van a sygic-ben, jól használható, a valós életben. De persze neked kell döntened. Elfelejtettem írni, tök egyszerű kezelni. Ez nem okozhat gondot. 10perc után nekem minden ment már fejből. A belső memoriára telepítést én is kérdeztem tölük e-mail-ben, azt nem vállalták, de nagyobb memoriakártyára való sygic aktiválást igen, pl 8gb-os kari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest