Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szab81

csendes tag

Sziasztok!
    Készülök venni egy N400-ast...és vhol ezt olvastam:

"Na, én is egy Wayteq n400-al szívok. A boltban megkéreztem: Igo van benne? Igen. És akkor rendszeresen frissíthetem? Persze.
    Ezenen kívül a kütyű dobozán "Igo my way" logó van.
    Azóta kiokoskodtam, hogy az nem Igo, hanem Igo klón, az Igo frissítés honlapon meg is említik, hogy Wayteq-ra nincs frissítés. Húzzak a gyártó honlapjára, és onnan... A Wayteq honlapja egy sivatagi beduin honlapjával vetekszik, sehol semmi támogatás, sőt, sőt, egyáltalán nem is szerepel a termékek között az n400.
    Na, én is egy Wayteq n400-al szívok. A boltban megkéreztem: Igo van benne? Igen. És akkor rendszeresen frissíthetem? Persze.
    OK, letöltöttem valami demó Igo-t, rátettem az SD-re, és hibátlanul megy vele a ketyere, de persze a demo sorozatszámmal nem tudok frissíteni. Próbálom a Wayteq-Igo klón serial-al regisztrálni magam az Igo website-ra, a válasz: a szám már regelve van vagy nem létezik.
    Apropó OEM. Hát szerintem ez nem OEM, ha egy számítógéphez OEM Windowst kapok, az teljes értékű progi, csak nem adható tovább gép nélkül. Ugyanúgy regisztráltam az OEM XP-met, mint bármilyen más XP-t, és ugyanúgy kapok hozzá terméktámogatást."

Ez igaz lehet, hogy nem lehet frissiteni???Mire kell figyelni vásárlásnál??

Új hozzászólás Aktív témák