-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Hogy értsd is lobbiba 3 an vagyunk mikor betesz a pályára is 3 an érkezünk de akik tőlünk 150 m re voltak ők alapból 5 en érkeztek a pályára lobbiból azt vágom én is hogy lehetséges hogy hozzánk társuljon be valaki de nem tartom fer küzdelemnek 5/3 állást
#2232TaláltgyerekBR egyáltalán nem szeretem oda nem megyek
sok a cheat
-
bepken
veterán
mi már nem is nagyon szoktunk éppen emiatt exfil pontra menni... kimentünk egy túszt inkább, ott max észreveszik a helikoptert, de legalább nem jelzi a map, hogy jön
egyébként ez a "request to join enemy squad" működött már valakinek? én egyszer próbáltam lengetni a "fehér zászlót" solo-ban, de sajnos nem jött össze
-
viperabácsi
addikt
Értem én. Nekem nincs senki aki tudna segíteni. Most volt a 10 dik alkalom , hogy felvettem az arany stukit a hoteléban , mindig kinyírnak mielött kijutok vele. Most már a heliben ment a visszaszámlálás és egynél járt beugrott e G... és lelő nem értem mi a jó más játékának a tönkretételében !
-
kisselandras
senior tag
3 x hoztuk ki már ki segítettem pár embernek is benne
Tényleg ha fejlődsz erőssebek a kék ruhások
hiába lövöd fejbe 2x
#1995Tsebacsi Hát sok kis buzi van benne ilyen helinél campel de mindig megoldom én maradok a autóba vagy kamionba s körbe körbe megyek mig a heli nem jön volt már rá példa nem is egyszer legázoltam a gecibe az olyanokat akik ott campeltek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest