-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
ridiculous #4196 üzenetére
Köszi nagyon!
A Win-en belüli mikrofon letiltás megoldotta!
Azt a "fejbeszélő" hibát én is ismertem, tehát az az egy ki volt zárva. Van amúgy egy usb-s mikrofonom de én alapvetően solozok, elraktam anno és most erre a pár körre még nem vettem elő, semmi máshoz nem használom csak anno dmz pl, nem beszélek csak hallani akarom az enemyt. -
ULPIUS
őstag
Én tavaly júniusban letettem a játékot mert marhára meguntam ezt az egészet.
Most kíváncsiságból én is felraktam megint, anno mwII idejében kezdtem al mazrah-ával szóval nekem ez a verdansk semmit nem jelent, kb olyan mint az urzikstan mind hangulatra mind pálya design-ra, de alapvetően a játék valahogy eléggé megváltozott, főleg a movement, meg az egész menü rendszer, fegyver statok stb, valszeg nem is lesz türelmem újra megszokni/megtanulni az egészet, meg lvl 1 ről elérni valami értelmesebb szintetEddig csak pár kört játszottam.
De ami a legfurább, hogy tavaly óta új BT fülesem lett és azt csinálja a játék, hogy ha be van kapcsolva a voice chat akkor elnémítja teljesen a fülest, ha kikapcsolom akkor meg jó
Ez mi a szar, valakinél volt hasonló, van rá megoldás?
Igaz az asztali mikrofon nem volt bedugva, lehet az a baja? -
ULPIUS
őstag
Minden szavával egyet kell értenem [link]
Én részemről tavaly nyáron leraktam a játékot, ahogy elnézem nem sokat veszítettem, sőt egyre rosszabb.
Egy remény van, hogy elvileg 2026ban visszatér a DMZ...
-
ULPIUS
őstag
válasz
Fityusz #4029 üzenetére
Feltörték a fiókodat, gondolom valami hulladék rage hack céljából, amit hamar banolt az anticheat az illetőnél aki használta. Sok sikert, azon kívűl, hogy a supportnak írsz mást nem igazán tehetsz, ez egyre gyakoribb jelenség, több fórumon is lehet találkozni ilyen esetekkel.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Maxell014 #4024 üzenetére
Én hónapok óta nem nyúltam semmilyen video beállításhoz, ha bármi lag van az mindig szerver probléma, nekem ki van iratva "packet loss" az fps és ping mellé, ha csak 1% is van az adott szerveren már lépek is ki kezdés előtt.
(R7 5800X, 3060ti, 16gb ram, 1080p 144Hz moncsi, átlag 110-130fps-em van és sose laggol ha jó a szerver) -
ULPIUS
őstag
" de mikor kapsz egyet, ami nem csak az ötéves kéznélküli kisfiúknak kihívás megcsinálni, az már rögtön unalmas játékmetódus...."
Ezt arra a tippre írtam, hogy elbújni a meccs legelején a kör közepén és várni, hogy benne legyek a top 10ben gulag nélkül, az baromi unalmas, mert nem ez a játékstílusomIgen, nem nekem valók, én alapvetően a tavalyi évet végig "dmz-ztem", mert az extraction shooter mint játékmód engem végre valahogy megfogott, előtte évekig nem is játszottam már semmilyen multi fps-el, BF V volt az utolsó, de már azt is untam, aztán mivel már nem jött a dmz-hez új tartalom "ráfanyalodtam" a br/resura, de számomra nagyon hamar unalmassá vált, szerintem ez nagyon kevés így 2023-2024-ben, hogy lövöldözök, szűkűl a kör és csak a win a cél, mert azon kívűl semmi értelme a játékmódnak, ja és mindehez van 2-3 map, de inkább csak egy ha br-t vesszük.
Nevetséges. (nyilván minden meccs máshogy alakul, nincs két ugyanolyan, ezt nem vitatom, de ez szintén alap egy multiplayer játékban azt gondolom)
2010 előtt és az azutáni pár évben még elég volt ez, épp elég órát öltem bele az összes akkori BF részbe, hogy mára ez a szint kevés legyen nekem mint játékélmény.
Bevallom én ezt a játékot már csak a challenge-ek és questek erejéig játszom, illetve új fegyók kimaxolása nyilván, amint megvannak ezek, számomra teljesen céltalanná válik a játék.
Nem azt mondtam, hogy ezek hű de nagyon izgalmas vagy nehéz feladatok,(dmz-ben sokkal jobbak voltak) de legalább van mint csinálni a lövöldözésen és helyezkedésen kívűl egy meccs alatt.
Ja, azt még hozzá tenném, hogy én lényegében csak solozok, haverokkal biztos más élmény, de a körülményeim nam adottak ehhez manapság egyáltalán (a baráti és kollegiális társaságomban korábban sem voltak "gamerek", azóta meg még lett 3 gyerekem is, játszani is csak este van időm legtöbbször, amikor már alszanak), én megszoktam ezt, hogy egyedül játszom, így nem is annyira az én világom ez a headsetes hülyülés, kurva anyazás meg csapatban okoskodás. -
-
ULPIUS
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én bírom ezeket a questeket, mert ezenkívül már marha unalmas lenne a játék, meg így kicsit dmz-s tud lenni a br/resu, főleg nagy mapon, és még jutalmak is járnak érte, valahogy dmz-ben is így kellett volna csinálniuk, lett volna több motiváció.
Viszont ez az utolsó skin irreálisan nehéz, a többihez képest kb lehetetlen, eddig kb 15-20 br soloból egyszer sikerültde az valami nagyon jó lobby volt, mert 7 killel win is lett a vége.
-
ULPIUS
őstag
Battlenet userektől kérdezem, nektek is lassabban indul el az alkalmazás pár napja(20-30mp is akár, az eddigi kb 3 mp helyett) és mindig be kell jelentkezni újra?
(Vagy nálam van valami és lehet újra kéne telepíteni? win 10) -
ULPIUS
őstag
Nektek szamolja a snap-et az eventnel? Mar legalabb tizet csinaltam vagy tobbet…(mondjuk mind plunderben volt, lehet az a baj, de a tobbit plunderben is szamolta)
-
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #3968 üzenetére
Ez sajnos igaz de attól még legalább különbözik és kritikus a felfogása az egészről és nem olyan primitív mint a nagy átlag.(egyébként ahogy másokat se, ezt a "dokit" se követem, feliratkozva se vagyok semmilyen cod-os tartalomra, csak az algoritmus mindig bombáz mert azért aktuális fegyver buildeket szoktam nézni random arcoktól, ja meg call of shame-et
)
Továbbá ettől még szerethet játszani vele a maga módján, ahogy mondjuk én is. Pl én sem támogatom őket azáltal, hogy egyetlen ilyen-olyan idióta bundle-t se vettem soha(nevetséges és szánalmas kb az összes), utoljára dmz-hez vettem tavaly néhány operator slotot, amik abban a módban valóban hozzátettek a játékhoz és nem csak kozmetikai fizetős tartalmak voltak.
Illetve a drogok népszerűsítését is elítélem, főleg ilyen explicit módon. -
ULPIUS
őstag
-
ULPIUS
őstag
Kozelre Hrm-9 vagy a Renetti smg verzioja, sniperbol Xrk Stalker szerintem a legkenyelmesebben hasznalhato, de amugy elvileg most az uj MORS sniper a meta.
AR-bol/BR-bol Ram-7 pl, de en nem igazan talalom magamnak az igazit, kozepes/long rangre, par honapja a TAQ eradicator nagyon adta de mar nem olyan jo. -
ULPIUS
őstag
Kijött a Renetti nerf...kíváncsi leszek milyen lett így.
Én őszintén szólva nem örülök neki, végre valamivel nagyon élvezetes volt a játék (számomra, a többi metánal sose tapasztaltam ezt, a legtöbb esetben úgyis az számít ki van lépéselőnyben és ki céloz jobban, renetti ide vagy oda.). Engem nem zavar ha mindenki OP fegyverrel rohangál és könnyen leszed, ha nekem is van sikerélményem vele, és ez ilyen volt. A dragon töltényes shoti meta korszak sokkal undorítobb volt.
-
ULPIUS
őstag
Újra hulladékok a serverek, úgy tűnik megint elbasztak valamit
update óta 10ből 3 server crashel pár perc után, nálam hónapokig nem volt most ilyen egyszer sem.
-
ULPIUS
őstag
válasz
dudu5130 #3937 üzenetére
Én valóban csak belenéztem néhány videójába, szóval nincs átfogó képem róla, de azalatt csak azt láttam amit leírtam. Én ha bemegyek egy lobbyba, 2 perc alatt többen meglátnak, kiszúrnak messziről már, visszalőnek rám stb. mint nála 10 percben. Bárhova kattintottam ezt láttam a videóiban. És nekem csak 0.9-1 körüli a kD-m resuban pl, nem olyan magas mint neki, tehát az sbmm-nek legalább olyan jó játékosokkal kéne összedobálni mint ő maga....
-
ULPIUS
őstag
Persze, vannak fizetős, botlobbyba dobáló megoldások elvileg, ezért is írtam de bizonyítékom és tapasztalom nincs róla (bár néha azt kívánom bár lenne, de nekem annyit azért nem ér ez a dolog, hogy még fizessek is érte)
(nem hétköznapi vpn-re kell gondolni ami csak kicselezi az sbmm-et több-kevesebb sikerrel azzal, hogy bedob az első talált meccsbe, ami akármilyen lehet, erős és bot jellegű is) -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3921 üzenetére
Az a baj en is tul regota jatszok fps multikkal mar es egyszeruen nem tudom elhinni, hogy tisztan jatszanak az ilyenek, annak ellenere, hogy tisztaban vagyok vele, hogy igenis lehet jobban es taktikusabban jatszani mint ahogy en vagy az atlag player tud, egy hangszeren is akkor leszel jo ha rengeteget gyakorlosz, de azert van egy szint ami mar nem hiheto. Arrol nem is beszelve, hogy en ezekben a videokban csak azt latom, hogy ilyen lobbykban meg ilyen “jovobe latassal” en is tudnek tobb killt szerezni, nem pedig azt, hogy ez a csavo valami ostehetseg.
-
ULPIUS
őstag
Youtube előtt unatkozás közben szembe jött ez a Metaphor nevű csávó és belenéztem pár frissebb videójába. Érdemben nem szoktam cod-osokat/meg gameplay-eket nézni mert én inkább csak játszani szeretek, ezek meg csak felb@sznak, de már hallottam a nevét. pl: [link]
Kérdésem, hogyha ez a fazon a világ egyik legjobb warzone játékosa, tököm tudja mekkora KD-val, akkor hogy lehet az, hogy csak és kizárólag olyan lobbykban játszik ahol konkrétan 10ből 8szor vissza se lőnek rá?! Egyhelyben ácsorgó, csiga lassú enemykkel találkozik sorra, ilyen se hall se lát dömötörökkel. Ilyenkor hol az sbmm? Én az elmúlt másfél évben mióta játszom, az 1-es kd-mal konkrétan egyetlen meccsben, egyetlen egyszer sem találkoztam még ilyen playerekkel, én akárkivel találkozok közelharcban, az 3 plate-et minimum leszed rólam, még akkor is ha én voltam lépéselőnyben, az emberek egyszerűen reagálnak, visszalőnek, próbálkoznak mindig stb. Nála ezt egyszerűen nem látom csak egy két esetben. Ha ez nem használ fizetős botlobbyt akkor semmit. A célzása nem annyira gyanus mint az összes csaló contis streamernél, egérrel én simán elhiszem, hogy aki megélhetési szinten játszik az sok év után tud ilyen jól célozni, de wallhack az van szerintem, uav nélkül is tökletesen tudja mindig, hogy merre kell menni nagy pályán és hol nem lesz egy lélek sem, mindezt persze soloban...
A kommentekben persze körbeszopkodják... komolyan ezek az emberek nem szoktak játszani csak nézik ezeket a youtubereket?! -
ULPIUS
őstag
Én is leszedtem, lejátszottam a traininget és ezt a valami kötelező br trio(?) meccset, a két random csapattárs azonnal elhalálozott valahol és kilépett, aztán én meg így egyedül második lettem egy gulag winnel meg 4-5killel
az a vicc, hogy teljesen jól fut nálam egy iphone SE 2020-on pedig megnéztem és elvileg 4gb ram a min. követelmény
de mint játékélmény kuka (sose játszok mobilon, sose érdekeltek a mobilok, érintőképernyős irányítás borzasztó, de nagy kijelzős telefonokon biztos élvezhetőbb egy fokkal)
-
ULPIUS
őstag
válasz
berke89 #3875 üzenetére
2k-rol nem tudom nyilatkozni de 1080p -ben nalam nagyon szepen teljesit az rtx 3060ti egy r7 5800x mellett, 110-130fps. Miota osszel megujult a jatek nekem semmi lagg nem szokott lenni hardver miatt csak ha neha egy-egy szerver szar, de mostanaban olyan is csak tobb naponta akad egy, azokrol rogton lelepek. Tavaly mikor meg dmz-t jatszottam foleg al mazrah-an egyfolytaban voltak mikrolaggok, neha jobb volt de sokszor nagyon zavaro.
Nekem a teljesitmenyre tenyleg nincs panaszom mar honapok ota. -
ULPIUS
őstag
Én meg tegnap először életemben nyertem Solo resut (9 killel)
Persze nem rohangáltam a sűrűjében eszetlenül, szépen a kör peremén maradva mentem egyre beljebb amíg kiírtották egymást, a lepattanókat meg elkaptamna jó az utolsó 3-4 playerrel volt normális fight is, de szerencsém is volt az utsó körrel meg a pozíciómmal.
-
ULPIUS
őstag
Nekem honapok ota jol fut a jatek, lenyegeben miota megujult az mwIII-al egyutt. Al mazrah-an, foleg dmz-ben rendszeres volt a microlag barmit csinaltam tavaly egesz evben. Neha van egy ket lagos szerver most is de azok annyira akadni szoktak, h azonnal kilepek amint tapasztalom.
Az uj nagy map teljesen jol fut amiota megjelent. 120-150fps kozott szokott ugralni helyzettol fuggoen, 1080p 144Hz monitor
ryzen 7 5800x, rtx 3060ti, 16gb ram, wd black sn770 ssd.mas: Az xrk stalker nagyon fasza lett! En mar eddig is probaltam eroltetni a Katt helyett, mert nekem valahogy az annyira lassu es dög fegyo, csak hat gyengus volt eddiga a stalker, de most vegre lehet osztani vele
- ram-9 : meg nincs feloldva nekem de resuban sokszor talalni a foldon, nagyon jol aprit kozelre -
ULPIUS
őstag
válasz
Sirandrish #3785 üzenetére
Tudtommal nincs, az csak multiban van. Jobb híján Lockdownt vagy Plundert ajánlom, igazából semmi tétje, bárhányszor respawnolhatsz és minden halál között válthatsz loadoutot ha akarsz. Meg persze ott a lőtér a három bábuval
valamire azért az is jó, de valódi mozgó ellenfeleknél nincs jobb gyakorlás/fegyverkiismerés sajnos.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #3762 üzenetére
Azt tudom, ezt irtam en is eloszor ha visszaolvasol. De itt elvileg masra gondoltak, amugy mindegy sztem nincs ebben mar ennyi
-
ULPIUS
őstag
válasz
tupacamaru #3759 üzenetére
Én ilyet még nem láttam, igaz streamereket se nézek
de eleve nem értem, mert a megérkezésnél ha koppig felmész van egy scriptelt animáció ugyebár...
-
-
ULPIUS
őstag
Pearl market, anyám! De rég volt, de szép volt....
A halloween event nekem is nagyon adta, éjszakai al mazrah király volt, sokáig lekötött! Akkor kezdtem el aktívan resut játszani, mert addigra kiégtem a dmz-ben pedig engem az rántott be tavaly.
Egyébként most is azt érzem, hogy egyszerűen már unalmas ez a pár játékmód ami van, vagy nicns sikerélmény. Észrevettem, hogy konkrétan már csak challange-eket csinálok és amint meglett mind ami adott bármi értelmeset azonnal céltalanná válik a játék számomra. Week 8-at is megcsináltam tegnap pár kör plunder alatt, adott egy ronda camot meg egy full átlagos fegyót ugye, és ennyi. A camok is amik tetszenek és nem kell hozzá zombie mód az már mind meg van, kb nincs értelme játszani. Nyilván mindenki mást kedvel egy játékban, én nagyon sajnálom, hogy a dmz-t leépítették. Majd ha lesz valami nagyobb akció lehet megnézem a zombie módót később, bár az meg csak pve, már csak azért se vonz annyira. -
ULPIUS
őstag
Én egyre inkább azt érzem, hogy ha szeretnénk a jövőben is pvp multikkal játszani akkor egész egyszerűen azt már csak komolytalnul lehet majd, egyfajta eszetlen kikapcsolódásként kell majd megélni és be kell érni apró örömökkel, ami néhány kill , egy-két jobban sikerült meccs lesz
, mert a tiszta játékosoknak esélye nem lesz, sőt már szinte most sincs sok, egy átlagos játékosnak alig van sikerélménye a rengeteg csaló miatt.
Én így 35 körül már most próbálok így játszani, pedig anno még crysis 3 , Bf3 idején nagyon fel tudtak baszni a csalók, mára már próbálom higgadtan eleengeni a dolgot, csak a reportokat küldözgetem max az esélytelenek nyugalmával.... -
ULPIUS
őstag
úgy úgy
a nagy meta pulemyotot is felvittem max szintre, talán egy camo kijött belőle és ennyi, nagyon nem az én világom.
A TAQ Eradicator az első lmg amit jó érzésssel használtam így az elmúlt 1 év alatt ebben a játékban, bár az nem is annyira lmg-s, de igazából más fps-ekben sem csíptem soha ezeket.
-
ULPIUS
őstag
válasz
gordonfreemN #3631 üzenetére
Sose próbáltam, de ha jól látom simán lehívod mint egy loadoutot vagy shopot aztán ládanyitás után magára ölti a játékos.
[link] -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3613 üzenetére
Igen, call of shame is tett ki erről videót.
Amúgy most, hogy lassan egy éve játszom folyamtosan a játékkal (tavaly februárban tölöttem le a wz-t aztán később az multit is megvettem, életem első cod-ja) ,2-3 kérdés jár a fejemben minden meccs után.
(Mivel továbbra is húzom az új fegyvereket inkább lockdown-t játszom, meg néha resu)
1. Ha bent van a ghost perkem és folyamatosan mozgok, hogy a francba találják meg tűpontosan a helyzetemet spottolás nélkül, főleg pl egy több emeletes házban?!
2. Miért van az, hogy ugyanaz a fegyver engem pár találat után azonnal down-ol, míg ha én lövök valakit akkor hiába kapom végig a fehér hitmarkert (tehát nem lövök mellé) csomó idő mire downolja az enemy-t?! (Nyilván nem olyan helyzetre gondolok amikor mellélövök, azt szoktam látni és olyankor nyilván érthető, hogy miért fekszek előbb)
Pl van most ez a meta wsp swarm, látom a killcamen, hogy ugyanazt használja a gyerek, a szokásos a builddel / L4R flash hider, long barrel, 100as tár stb./ párat belém lő és már fekszem, hiába a 3as plate, bezzeg mikor én használom ezt a fegyvert rohadtul nem ezt tapasztalom...
3. Miért van az, hogy a killcam alatt sokkal jobban hallani a lépéseket, zörejeket, a sajátomat és az ellenfelét is?! Ide tartozik az is, hogy pl egy lépcsőházban számomra egyáltalán nem egyértelmű, hogy a lépések amiket hallok azok fentről vagy alulról jönnek, más persze tökéletesen tudja ezt is és még véletlenül sem másik irányból vár. Sokszor semmit nem hallok az enemy mozgásából, nemhogy azt, hogy honnan jön, killcam alatt pedig kristálytisztán, ha ugyanúgy hallanám játék közben simán tudnék rá reagálni. Ez régen is így volt még mielőtt lett ez az új perk amitől elvileg jobban hallani.
4. További hasonló finomságok...Természtesen ezekre a kérdéskre nem várok választ, mert tulajdonképpen tudom az okát, csak azért b@ssza az ember csőrét állandóan
Egyébként ez a lockdown egy full idióta játékmód, persze xp-t farmolni meg kezdőknek ismerekedni az egésszel arra jó, saját loadout, lőszer/pajzs van dögivel, konstans megy az UAV stb10-20 közötti kill még nekem is meg van általában, persze nem amikor a kispisztolyt húztam meg a borzasztó lasssú marksmanokat...távoli fegyverekre plunder jobb volt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3602 üzenetére
Nagyjából ugyanígy vélekedek erről én is.
Továbbá a mindenféle elérhető csalás (nevezhetjük iparágnak) még sokszor akkor is kedvez a kiadónak ha egy idő után lebukik és BAN-t kap egy játékos, ugyanis a legtöbben annyira függők és olyan hiányérzetük keletkezik egy BAN után, hogy újra megveszik a játékot majd pedig újra költenek benne, hogy megpróbálják pótólni az elvesztett acc hiányát és újraépíteni egy hasonló szintű profilt mint amit tiltottak. Tudom, hogy a WZ pl alapvetően ingyenes de nem feltétlen erre a játékra gondolok csak (persze tele van ez is fizetős tartalommal), hanem az összes hasonló multiplayerre. Anno mikor még pörögött a BF3 , BF4 hány ilyet olvastam, láttam...tele volt olyan alacsony szintű játékosokkal akiken meccs közben látszódótt, hogy nem ez az első accountjuk. Wz-ben is felismerem ezeket, de szerintem bárki más is aki tisztán és régóta játszik fps multikkal. -
ULPIUS
őstag
válasz
tupacamaru #3595 üzenetére
Én még sorban maxolom a fegyókat, már lassabban megy mert a boostok is elfogytak, multi nincs.
Nyilván vannak tényleg hátrányos fegyverek (meg egy két full semmirekellő is), de én általában mire kimaxolom őket mindet megszokom és addigra egész jól megy a játék bármivel. Mindig a shotikat és az lmg-ket hagyom utoljára mert egyik classt se kedvelem, de most az a vicc, hogy eljutottam arra szintre, hogy ezek közül jött ki a jelenlegi két kedvenc. Amíg csak a szinteket húzom addig nagyon meta ajánlásoikat se szoktam nézni, csak ha már mind maxos. Ezek így ahogy összeraktam nagyon adják és most néztem, hogy ez az új taq igencsak népszerű, nem meglepő.
Igen, "tüzes shotgunos" geci lettem én is ezzel#3588D013
Ugyanezt tapasztalom állandóan, vagy nincs feltöltve a quad, vagy egyedül kóvályognak összevissza, de azért néha vannak jó arcok akivel jól lehet együtt mozogni, olyankor általában win a vége vagy 2.-3. helyezés.
A kedvencem a rengeteg AFK, meg azok akik plubderből kilépnek miután kétszer-háromszor lelövik őketérted, egy olyan játékmódról beszélünk ahol bárhányszor respawnolhatsz, mindezt saját loadouttal. Sose értettem ezeket...
-
ULPIUS
őstag
Warzone-on belül pont Plundera a legjobb fegyverszint fejlesztésre, ne killre menj, hanem nyitogass minél több ládát és próbálj teljesíteni küldiket, illetve ha van aktiválj fegyver xp boostot a menüben. Én is ott húzom most az új fegyvereket.( mert nem vagyok hajlandó megvenni az mwIII "dlc-t" teljes árú játék áron, csak emiatt, mert amúgy sose játszom a multival, camo és szinthúzáson kívül semmire nem jó. 10 évvel ezelőtt még elmentek az ilyen játékmódók de mára már marha unalmasak számomra.)
A fegyvereket fel tudod szerelni ugyanúgy mint multiban, ebben ninsc különbség, minden ugyanaz warzoneban is, csak először maxra kell húzni mindent és akkor elérhető lesz a sok "extra" kiegészítő amikkel már össze lehet dobni jó fegyókat.
Battlepasson belül csak akkor kapod meg a feloldott jutalmakat, ha megveszed 1100cp-ért a battlepasst. De ami mellett "free" felirat van azokat megkapod enélkül is."De érdekesnek tartom hogy beleeresztek egy 45 ös tárat és nem hal meg. Én meg 3 golyotól meghalok. Hiába van bennem 3 páncél."
Szerintem ezzel mind így vagyunk normális játékosok, állandó alapjelenség, ezt egyszerűen el kell engedni, mert kb sose fog megszünni, tele van a játék net/szerverhibákkal, csalókkal, aim assistos gyökerekkel stb.
Lettek amúgy egy fejlövéstől fektető sniperek újra, az most kvázi normális, hogy valaki downol egy lövésből 3 páncél esetében is. -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3513 üzenetére
Amikor egyértelművé válik, hogy a cod és annak fejlesztői megérettek a pusztulásra.
[link]
Röviden: ez a tenyérbemászó, irritáló görény úgy indítja el életében először az új warzone-t, hogy minden fegyver max levelen van és lvl 55 a karakter szintje, közben meg kapja az oktató tippeket a játéktól mint mindenki más aki először elindította. Annak ellenére, hogy az mw3 multi részével direkt nem játszott korábban, nehogy lebukjon sok más streamerhez hasonlóan, ugyanis azonnal kiderült volna, hogy közelében nincs a tudása egy új "tiszta" játékban, ahhoz mint amit hackerként előadott eddig. Ezek az arcok cheat nélkül 1 killt nem képesek összehozni kb, célozni nem tudnak, a különböző fegyverek valódi viselkedését nem ismerik, taktikázni, helyezkedni szintén nem tudnak ugyanis sosem volt rá szükségük a wallhack miatt stb stb.
És az ilyen szarháziak emellett milliómosok a streamelésnek köszönhetően.
Csak annyit kérdeznék, hogy azok akik ilyen streamereket néznek és isszák a szavaikat, azok tényleg ennyire hülyék?! Lehet csak én vagyok naiv de azt gondolnám, hogy még a vak is látja, hogy ezek mind csalnak és a nézőik képébe hazudnak mindegy egyes képkockával.
Idiocracy."Fegyók beállításánál nem feltétlen kell készpénznek venni az ilyen-olyan oldalakon fent lévő loadoutokat, mert eleve egy csomó streamerektől származik, akiknek a nagy része meg csal, és nem is látja a fegyver valódi viselkedését"
Így van, Callofshame is ugyanezt mondja pont ebben a videóban. Átlagos, legitim játékosok esetében valahol értelmetlen ilyen ponotsan finomrahangolt metákat kijelenteni, ugyanis mindenkinek más áll kézre, más stílusban játszik, más távokon és más fegyver classban jobb vagy rosszabb stb. Az ami jól pörög valakinél simán lehet, hogy másnál nem. Én is pont ezért szoktam visszatérni az általam kedvelt feygverekhez miután kipróbálom az aktuális metát, mert valahogy azokkal amiket én kitapasztaltam, beállítgattam, azokkal jobban megy.
Egy egyszerű személyes példa: a legtöbb meta smg iron sight-al van tálalva, hogy gyorsabb legyen az ADS speed, na most én pl nem tudok jól célózni a legtöbb iron sight-al, mert egyszerűen nem látom jól, hogy hova lövök, nekem kell egy kis red dot, ahhoz hogy pontosan tudjak célozni. Inkább legyen picit lassabb az egész célzás de érjen több golyó célba, valszeg még mindig jobban jövök ki így a helyzetből. Én ezért mindig minden fegyóra teszek egy Slimline pro-t, mert számomra az tökéletes. De ezer más ilyen apró különbség van ami miatt marhaság készpénznek venni a metákat. -
ULPIUS
őstag
válasz
dudu5130 #3490 üzenetére
Vannak appok ("codmunity" pl) mobilra amik mutatják, én nem annyira követem csak amikor új season van esetleg pár napig, de inkább végül mindig azzal játszom amiket szeretek használni: taq56, m13b két nagy kedvencem, aztán lachann sub,bas-p, vaznev....iso 45 és iso 9 se rossz.
Sniperezni csak talált fegyóval szoktam resuban, még annyira se követem melyik meta, dmz-ben mcpr-t használtam az év folyamán.kisselandras
Tegnap vondelen a gyerek Iso 9mm-rel aprított a víz alattez megint olyan amit már nem hittem el, hogy erre komolyan van egy glitch vagy cheat, vagy mi a franc volt ez?!
-
ULPIUS
őstag
válasz
kisselandras #3478 üzenetére
Nem mondom, hogy túlzottam komolyan venném a játékot de tényleg brutális ami vondelen megy resuban, egyre több a lvl 50, esetleg lvl 100 körüli játékos és olyanokat tolnak, ami hihetetlen olyan lvl-nél, nyilván mind sokadik account mert gondolom az előzőket banolták,természetesen korábban is csaltak. Tegnap respawnbol visszatérve már eleve saját loadouttal a kezében ugrott rám a gyerek kib@szott lila-szivárványos fegyverrel (ez már tényleg nem tudom, hogyan lehetséges?!) pontosan akkor és pontosan oda ahol én kijöttem egy többemeletes üres épületből a tetőtre (láttam a killcamen az előzményeket, nem drónról ugrott!). Ja és persze a debil gaia skin nélkülözhetetlen kellék minden ilyen játékosnál is.
Mióta meguntam a DMZ-t azóta nekem ez tényleg már csak egy cél nélküli esti lövölde, resuban elbohóckodok, ezért nem sok minden zavar, de két dologtól a falra mászok mai napig, a nagyon gyanus csalók és ezek az idióta operátor skinek. Komolyan már szinte alig látni normális "emberi" skineket a meccsek során, mindenütt macskák, fák, szuperhősők, androidok, szörnyetegek, stricik, ribancok stb. amivel nem lenne baj egy más műfajú játékban (amilyenekkel én pl nem játszom), de itt valahogy engem rettenetesen felb@sz. -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3465 üzenetére
Ugyanez. Én lényegében végig DMZ-ztem az évet de mostanra meguntam, így kb egy hónapja elkezdtem Resu. quadot/triot játszani inkább.
Kb 1100 küröl van a szintem (ami főleg a dmzben gyűjthető rengeteg xp miatt tart itt), 1-es a KD-m resuban, ehhez képest egyáltalán nem érzem azt, hogy hozzám hasonló esti hobbi játékosok lennének a lobbykban. Arról már nem is beszélve, hogy tele van minden meccs kb lvl200-400 közötti arcokkal is akik úgy tolják mintha napi 10 órában ezt csinálnák, csak éppen a számszerűsítet szintjük nem ezt igazolja, akkor mégis hogy van ez? Őstehetségek biztos.
Pontosan emiatt kipróbáltam már egy vpn szoftvert is (Sweatvpn), 4,5 usd volt egy 7 napos kulcs, gondoltam egy próbát megér. Hát elmondanám, hogy kb semmi különbséget nem tapasztaltam, hiába választottam akármilyen régiót, akármilyen napszakot, sőt a vicc az volt, hogy sokkal több magyar játékos (és európai) volt a lobbykban mint amúgy, rendszeresen dobált be mellém magyar, német, francia stb randomokat és a proxy chat is folyamatosan ezt igazolta. Számomra csak az derült ki ebből, hogy kb mindenki vpn-ezik, de köszönöm nekem elég volt az a 7 nap, hogy lássam én nem fogok ezért fizetni újra, mert semmi előnyét nem éreztem.
Nekem amúgy a halloweeni éjszakai massive resu pl sokkal jobban adta nagy pályán, vondelen úgy érzem túl tömény ennyi játékos, túl sok a tető, emelet, ablak stb és sokszor nincs sikerélmény emiatt se. -
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #3451 üzenetére
Ugye ez csak egy vicc, hogy mostantól mindig el kell indítanom egy olyan játékot amit meg sem vettem, csak azért, hogy utána annak a főmenüjéből kilépve elindulhasson az a játék amivel játszani szeretnék?!
Nevezhetik ezt COD HQ-nak vagy akárminek, ez akkor is szánalmas és total értelémetlen így. -
ULPIUS
őstag
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3372 üzenetére
Nekem hónapok óta az M13B a nagy kedvencem, talán azóta, hogy a hemlockot nerfelték mert előtte az is nagyon adta, bár én csak a dmz-t nyomom ( br-re biztos sokkal jobb választások vannak) ezzel is van a legtöbb killem dmz-ben. Összeraktam a mostani CODmunity szerinti metat, de nekem ez a buildem és jobban adja, bár biztos azért mert megszoktam.
És a szerény kis dmz statom, én kb mindig is ilyen stabilan 1kd-s játékos voltam bf-ben is
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3365 üzenetére
Konkrétan egy lövése sem megy mellé, ezt szerintem aki aktívan játszik fps lövöldékkel az azonnal észreveszi, nagyon gyanus a csávó.
Bár én igazából még sosem használtam jól beállított controlleres aim assistot (világ életemben egérrel játszottam), de sokan szeretnek arra hivatkozni, hogy amiatt tudnak jól célzoni és sikeresen játszani és az nem csalás hanem bárki számára adott lehetőség a játékon belül....
Nekem ez a csávó [link] jött szembe nem rég tube-on a DMZ tartalmaival és mai napig nem tudom eldönteni, hogy csaló e, mert eszméletlen amit soloban művel és ő pl többször az aim assistra is hivatkozik, pl ebben a videóban [link] De néha még így is annyira gyanus, hogy ezek valahogy annyira tudják, hogy ki hol merre mászkál, meg melyik emeleten van stb, amit egy több szintes épületben az uav nem tud megmutatni hiába nyomogajta be egyfolytában, de közben meg valahogy mégse úgy játszik mintha lenne wallhack, de az is lehet, hogy csak jól színlel...
Igaz én nagyon átlagos és komolytalan játékos vagyok ezekhez képest de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogyan tudja ilyen jól megúszni és kitaktikázni soloban a harcokat valaki csalás nélkül, sokszor 6 fős squadok ellen...hiába vannak magyarázó videói arról, hogy ő hogyan gondolkozik játék közben és milyen döntéseket hoz a siker érdekében, egyszerűen sokszor nem hiszek a szememnek, én valahogy soha nem találkozok ilyen playerekkel akiketg ilyen könnyű kijátszani, főleg soloban.... -
ULPIUS
őstag
Szerintem csak simán engedd el ezt a warzone dolgot egyelőre, talán a harmadik (ha lesz olyan) újra bejön, de az élet megy tovább, illetve próbálj ki egy két másik címet stb.
Anno a BF4 idejében én is csak azt toltam, semmi más játék nem érdekelt volna (egy két "story központú" korabeli nagyobb single player fps-t leszámítva, amiket azért kiprögettem mellette de ennyi), aztán meguntam, a hardline még tetszett, aztán az újabb BF-eket már csak több éves korukban, akciósan vettem meg de már alig játszottam velük, aztán azóta már nem is érdekel az a széria.
Én calderával sose játszottam, sőt semmelyik COD-dal korábban (mivel mint írtam BF-es voltam korábban, ha lehet így fogalmazni), ezt a warzone 2-t kb idén februárban töltöttem le, és elég hamar nagyon bejött, bár igazából csak a DMZ, de már kezdem unni ezt is.
Ez ilyen. -
ULPIUS
őstag
válasz
Polllen #3269 üzenetére
Amikor szabadnapokon délelőtt/napközben is le tudok ülni játszani néhány kör dmz-t, konkrétan a játékosok kb 80%-a szerintem vpn-es kínai/ázsia, akik nem mellesleg nagyon szemét módón játszanak, angolul egy szót nem tud egyik se proxy chaten stb...
Este/késő este nem nagyon szoktam találkozni velük. (de csak dmz-ben van tapasztalatom) -
ULPIUS
őstag
válasz
Polllen #3221 üzenetére
Igen, magyarán alig lesz (már most alig van) túlerőben lévő 5-6 fős squad, mert ez a kockázatot kevesen vállalják egy randommal szemben. Ennyi. Hacsak nem invite-al állnak össze.
Egyébként egy 3 fős squad, ha okosan éleszt, akkor simán visszaveri 30mp után a toxikus árulót, ha úgy alakulna. Érted, nem kell mellé állni 1 méterre 3an és nézni, hogy mi lesz a kövi 30mp-ben, 2 elbújík, kivár. Persze, ha közelben még élnek az ő társai is, akkor az szopó lehet, de az, hogy valaki pleading állapotban van, nem azt jelenti feltétlen, hogy a közelben még vannak társai, simán lehet egy solo vagy egy olyan valaki akit rég ott hagytak, csak ő tesz egy próbát. -
ULPIUS
őstag
Én értem.
"Miért éleszteném fel akit lelőttem az ellenség csapatából?" - Eddig 10ből kb 8 játékos ezt csinálta. A meccs legelején (vagy nyilván később is a meccs során) a spawnpontok közelében összeálló 6 fős squadok ezzel ki vannak lőve, új season óta én speciel egyetlen 6fős squaddal se találkoztam. Eddig az volt, hogy mondjuk egy erős/ügyes squad rárontott másokra, lekaszálták őket, aztán azok kérték, hogy húzzák fel őket, és a legtöbb esetben ez meg is történt(főleg pl Ashikán)...puff máris egy 6 fős squad, aztán ment a squad hunt contract azonnal, meg a maradék player levadászása UAV-vel.
Mostantól az van, hogy akit felhúzol annak bizalmat kell szavaznod, mivel nem válik azonnal a csapattársaddá, sőt védi a 30mp-es szabály (plusz ugye akit te őltél meg azt nem is húzhatod fel mostantól egyáltalán)
Így a lehetőség adott, hogy egy random valakinek adsz még egy esélyt, hogy tovább játszhasson, viszont kompromisszumokkal jár. De mint írtam invite-al továbbra is azonnal össze lehet állni, 6an is akár, szóval teljesen nem szünt meg az opció. Valaki mindig ügyesebb, míg a másik épp elbukik, de aztán ez nem azt jelenti, hogy "örök harag", voice chaten mindig is meg lehetett beszélni ezeket a dolgokat dmz-ben, csak eddig gátlástanul, különösebb kommunikáció nélkül művelték ezt egyesek.
Ettől függetlenül én sem mondom azt, hogy ez innetől egy tökéletes rendszer, de az biztos, hogy redukálta a hirtelen összeálló 6fős squadokat, amire rengetegenm panaszkodtak az elmúlt időszakban, így a fejlesztőknek ki kellett nyomni valamit magukból, hát ezt sikerült... -
ULPIUS
őstag
válasz
kisselandras #3215 üzenetére
Megváltoztak a pleading szabályai!
Akit te vagy a csapattársad lelő, azt az emberkét ti nem húzhatjátok fel, hiába nyomja be a pleadinget, viszont a többi közelben lévő squad látja és ők már újraéleszthetik, azonban nem válik automatikusan a csapattárssá, hanem az akit felhúzol enemy marad, 30mp-ig nem sebezhető általatok, ő viszont lelőhet titeket! De ehhez nagyon toxikus játékosnak kell lennie valakinekDe miután valakit revive-olsz invite-al továbbra is össze lehet állni.
-
ULPIUS
őstag
válasz
enginev3.0 #3209 üzenetére
Köszi srácok! Igen sejtettem, hogy ez a konklúzió mai napig laptop témában, meg úgy igazán nem is vágyok rá, csak eljátszottam a gondolattal és tettem egy próbát
-
ULPIUS
őstag
Üdv!
Elgondolkoztam rajta, hogy a nyár folyamán az asztali pc-met leváltanám egy gamer laptopra, de mivel nekem sose volt, illetve mára már olyan széles kínálat létezik, hogy fogalmam sincs melyek az ajánlott konstrukciók/márkák és melyek kerülendők, ezért kérnék segítséget.
A jelenlegi 1080p 144Hz moncsimat megtartanám. Épített pc-ben nekem jó 10 éve mindig nvidia volt, de ha van valami tuti mobil amd manapság, akkor attól sem zárkózók el, cpu szintén mindegy, amelyik ajánlottabb az érdekelne. Jelenleg a fő szempont, hogy wz2 szépen fusson rajta 1080p-ben.
A keret 300-350 ezer, használt/új is játszik, ha megfelel a szempontjaimnak.
Az se baj, ha lebeszéltek róla, mert annyira nem életbevágó.
(jelenlegi konfigom: r7 5800x, rtx 3060ti, 16gb ram)
Köszi! -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3130 üzenetére
Mondok akkor egy JELENLEG (ki tudja meddig) minden DMZ-t játszó számára elérhető "csalást"
Ha belépsz a koschei bunkerbe és amikor megjelenik a töltőképernyő nyomsz egy alt+F4-et (konzolokon nem tudom, hogyan működik), majd újraindítod a játékot, akkor minden loot ami nálad volt az megmarad a táskádban, lehet az akár large backpack is, úgy viselkedik mintha secure táska lenne, így a következő körben akár minden jósággal teli táskával fogsz indulni...
(nem saját kép, de a lényeg átjön gondolom, én fullra pakolt táskával próbáltam és minden megmaradt benne) -
ULPIUS
őstag
válasz
szinesz.bob #3099 üzenetére
A shadowban ellen sem lehet fellebbezni, nem csak akkor ha egyáltaláln nem vagy banolva, így kezdődik hatalmas betűkkel a státusz: "NOT ELIGIBLE FOR APPEAL"
Ez azért van mert ez egy felülvizsgálat, tehát semmi nincs bizonyítva ellened még, ezért nincs mi ellen fellebbezni. Nem azt mondom, hogy nem hülyeség ez az egész rendszer, én is utálatosnak tartom; se értesítést nem kapsz, se tenni nem tudsz ellene semmit, de egyelőre sajnos ez így működik.Én mióta kaptam kétszer a 3 napot azóta mindig számolok vele, hogy mikor kapok megint valami idióta miatta, és ez nagyon gáz, hogy így kell játszani....(szerencsére most már több mint egy hónapja nem volt semmi, lekopogom)
-
ULPIUS
őstag
Én is azt akartam írni, hogy szerintem "A vpn azt hiszem egyértelműen nem tilos", de most látom, hogy a NEM szócska valahogy kimaradt amikor gépeltem.
szinesz.bob
Hogy ne mutatná, ilyen a shadowban állapot ha lekérdezed: "your account is being reviewed...stb"
Tele vannak vele a fórumok a neten, mindenkinek így néz ki olyankor, én is azokat átolvasva derítettem ki, hogy mi ez az egész amikor legelőször így jártam.
Nekem mindkétszer ezt írta 3 napig amikor kaptam. Aztán átvált zöldre, amikor felülvizsgálták a szitut és nem találtak semmi tiltottat. -
-
ULPIUS
őstag
De miért nem nézed meg a linket amit küldtem? Abból rögtön kiderül, hogy van e shadowban-od vagy sem.
Ha nincs ban ilyen: [kép] shadowban pedig ilyen: [kép]
A shadowbant nem azért kapod feltétlen mert csaltál, hanem mert több rosszindulatú/rosszhiszemű játékos jelentette a fiókodat valamiért. Arra pedig a jelenlegi rendszer így reagál. Ezek a kivizsgálási folyamatok (ami kvázi maga a shadowban) kb 3-14 napig tarthatnak, ha valóban találnak valamit akkor permanens bant kapsz, ha nem, akkor visszaáll minden a régibe. Ezalatt semmit nem tehetsz ellene, várni kell és néha csekkolni ezt a linket, hogy mi a helyzet.BerserkGuts
A link amit küldtem tökéletesen kimutatja, hogy mi a tényállás éppen.
Ha az anticheat felfedezi a csalást játék közben, akkor rögtön permanens bant kap az illető és többet be sem tud lépni a profiljába. Ha csak más játékosok reportolgatnak, akkor shadowbant kapsz és megfigyelik a profilt adott ideig, de azalatt ugyanúgy lehet játszani, viszont kifejezetten olyan lobbykba dob be, ahol mindenki shadowbannolt, ezért is talál lassabban meccset olyankor a játék.
Én kb egy hónapja, másfél héten belül (!) kaptam két alkalommal 3 nap shadow-t, akkor olvastam utána, hogy mi a szar ez az egész és hogyan működik. Sajnos mai napig nem értem miért kaptam, de mindegy is, nem igazán volt mitől tartanom, nekem tiszta volt a lelkiismeretem, de persze szívás volt a várakozás. Ettől függetlenül igazából ugyanúgy tudtam játszani minden este, 2-4 perc alatt mindig talált meccset csak magasabb pinggel, laggosabb szervereket, de pl egyszerűbb dmz missionöket ott is meg tudtam csinálni. -
ULPIUS
őstag
Akkor ez lehet inkább shadowban lesz. Server disconnected után az szokott jönni....
Itt bejelentkezel és aztán tudod csekkolni, hogy mi a helyzet a fiókoddal: [link]Nekem hamar talál meccset mindig, dmz és multi is. De ettől függetlenül laggolnak még mindig a szerverek, full kamu volt, hogy megoldják a problémát. Tegnap 5 dmz meccsből 3 játszhatatlan volt kb, amint lehetett menekültem hostage contractal ki a pályáról.
-
ULPIUS
őstag
válasz
csákány. #3052 üzenetére
Plunderben én kb még nem kaptam lvl100 feletti társakat. Az én szintem kb lvl 520, de hozzá kell tenni, hogy én alapvetően csak dmz-t játszok, és csak néha levezetésnek vagy nagy mapra való fegyver buildet próbálgatni járok oda, ugyanis ennek a módnak semmi tétje nincs számomra. Így tehát mióta van plunder jó ha játszottam 20-25 meccset, és lehet az ottani skillemhez igazítja a társakat?
-
ULPIUS
őstag
(Én soha nem nyúltam ilyen beállításhoz és töklétesen működik az első perctől kezdve. Map ki-be zoomol görgőre, és a fegyverváltás is működik jól. Szerintem állítsd vissza defaultra az egész key bindinget és csak azokhoz a gombokhoz nyúlj amit máshogy szoktál meg, hátha ez megoldja. Egy próbát megér.)
ja látom közben megoldódott -
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #2993 üzenetére
Ugyanez. Én al mazrah-án kb másfél hétig kerestem gun oilt minden este mire meglett, bezzeg blow torchot többször is találtam random helyeken pedig azt ott nem is kerestem, de ugye nem tudtam vele mit kezdeni csak eladni (erre most már tök szuper a secure backpack), Ashikán gun oil nekem hamrabb adatott, viszont sose találtam b torchot, abból a küldiből még mindig hiányzik, de most már megcsinálom, mert könnyebb találni. Tegnap este találtam is egyet hamar, csak a nagy rohanásban rossz dead dropba dobtam
szóval megint nem lett kész a mission
MÁS
A túsz kimentős lehetőségnél eddig is meghalt a faszi ha már gáz zonán belül van a heli amire felviszem? Tegnap nagyon megszívtam ezzel, mert eltököltem az időt soloban és mire kimentettem a tuszt már elterjedt a gáz a környéken. Amíg cipeltem a copterig nem volt semmi gond, de amint leraktam a gép padlójára meghalt (nyilván a gáztól, mert maszkja ugye nincscsak full logikátlan mert cipelés közben is kapta a gázt mégse halt meg ) Nekem úgy rémlett, hogy régen nem így volt, egyszer mintha egy squaddal kirepültünk volna simán elgázosított zonából a tússzal....
A final exfil meg persze a map totál másik felén volt, úgyhogy jól beszopattam magam ezzel a tévhitemmel. -
ULPIUS
őstag
válasz
Polllen #2987 üzenetére
Igen nasgyon gáz, de amíg nem javítják az a szerencséd, hogy most már legalább könnyen találni tac. camerát midenféle sima ládában, ahogy kill_switch is írta. Gun oil is van egy csomó mindenfele meg blow torch is, ami már csak $200-t ér
Akik most tartanak majd ezeknél a gyűjtögetős küldiknél azok jól jártak most a frissítéssel.
-
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #2982 üzenetére
Igen most valahogy sokkal több self rev meg plate lett mindenütt, így nem annyira számít már. Igen tudom ezért írtam én is, hogy lehet a secure backpack miatt lett ez így.
Hát igen én is láttam ma egy videót ami erről a pay to win témáról szól, meg a jövőbeli eshetőségekről.Polllen
Nekem úgy se volt jó soha, külön beraktam mindig, mégis üres slottal mentem be. -
ULPIUS
őstag
válasz
kill_switch #2979 üzenetére
Nem tűnik logikus újításnak, illetve az a vicc, hogy a kezdés előtt a loadoutban még mutatja, hogy rev pistollal fejeztem be és ott van a slotban, majd azt is megnéztem, hogy mi van akkor ha le akarom cserélni defaultra és ugyanúgy rákérdezett mint eddig, hogy biztos le akarom e cserélni? Nekem ez inkább bugnak tűnik
de persze lehet nem, én nem olvastam erről semmit, lehet a secure backpackhez van köze, lekorlátoz hogy aki ki akar valamit menteni az használja azt. Kár mert pl soloban így rögtön 2 self rev-el lehett indulni új körben, de ha találtam, én az armor boxot is mindig félretettem új körre, hogy rögtön elegendő plate-tel kezdhessen az ember.
Polllen
Kb 5 kört mentem tegnap és egyszer se volt field upgrade-em, mindig üresen indultam pedig mondom az operatornál nekem is be volt téve egyértelműen. -
ULPIUS
őstag
válasz
csabyka666 #2970 üzenetére
Ez nem egy zárt, csőpályás single player játék, amiben ha visszaveszi az ember a grafikát akkor még pont elcsörömpöl valahogy. Multiban nyilván vannak kicsi pályák itt is, de warzone-ban az Al Mazrah egy hatalmas pálya, rengeteg játékossal, ahol rengeteg számítást kell végeznie a gépnek stb.
Nekem is volt, 9xx szériás kártyám 4gen. i5-tel, sőt előtte gtx 770 is, amivel még csomót BF4-eztem, jó kártyák voltak akkoriban, de már nagyon régen túl adtam rajtuk, egyszerűen elavultak az ilyen új komoly címekhez, ez a játék kb most fél éves még csak. -
ULPIUS
őstag
válasz
csabyka666 #2966 üzenetére
Az egesz rendszer iszonyatosan elavult ehhez a jatekhoz. Ennel joval ujabb es erosebb konfiggal kezdtem neki es meg igy is kellett ujabb procit vennem nekem is, itteni ajanlasra, mert nem volt stabil es sima a teljesitmeny.
Raadasul a jatek oldalarol igy is allando problemat jelentenek a szerver lagok meg a packet loss. Szoval gyenge, elavult gepekkel szerintem eleve elvezhetetlen es ertelmetlen jatszani vele, mert nem lesz sikerelemeny. -
ULPIUS
őstag
válasz
konci79 #2950 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy TE ezt csinálnád, hanem én úgy emlékszem olvastam ilyet anno, hogy többek közt az ilyen esetek elkerülése végett változtattak a játékon ezen a téren.
A második mondatoddal pedig teljesen egyet értek, én is szoktam ezt tapasztalni, bár mondom én főleg csak DMZ-t játszom, amin szintén regeteget kéne dolgoznia a fejlesztőknek, mert kezd nagyon elvérezni. Sorra dobják ki az újabb fizetős színes-szagos, ám teljesen haszontalan tartalmakat, hogy fizessen nekik a nép, miközben a dmz-be kb semmi érdemi újdonság nem jött season 2-vel. Se egy új boss, se mondjuk 7 új megszerezhető weapon case, az ígért AI balance pedig csak még roszabb lett, a solo mód már kvázi játszhatatlan, rengeteg mission teljesítehetlenül nehéz, nyögve-nyelősen végezhető és bugyuta, vagy simán óriási szerencse kell hozzá, hogy kivitelezze az ember, stb stb...Polllen : ja hoppá, na ezt nem tudtam, még nem tartok ott valszeg, csak emlékszem, hogy s1-ben nem így volt.
-
ULPIUS
őstag
válasz
konci79 #2941 üzenetére
Ez gondolom BR, mert DMZ-ben nincs ilyen. Egyébként nekem rémlik, hogy ez úgy működik, hogy a gázon kívűl nem halmozhatsz fel maszkokat, de amikor már gázon belül vagy akkor eltehetsz többet, halott enemy hátizsákokból pl. Ennek kb az a célja, hogy ne tudjanak elbújni egy sarokban shielddel meg maszkkal teli hátizsákkal várván az utolsó kört meg azt, hogy a többi játékos kinyírja egymást (esetleg a gáz őket).
DMZ-ben egyébként azt vettem észre újabban, mint bug(?), hogy hiába durable maszkkal fejezek be sikeresen egy menetet, a következő meccsben sima maszkkal indulok.... -
ULPIUS
őstag
válasz
wolfhgb #2927 üzenetére
Sok logikát én magam se látok benne, csak találgatok: Ugyebár az elmúlt időben rengteg kisebb-nagyobb frissités volt és elég sok minden változott a játékban, és lehet az ennyire alacsony szintű profilokat már nem engedi rögtön be akárhova a játék, hanem elvárt egy bizonyos szint fölé fejlődés (jelen esetben tegyük fel, hogy Ashikán enged csak gyakorolni
) , mint ahogy pl a field upgradeket is bizonyos lvl felett oldod csak fel. LVL nem tudom már meddig még egy stimet se vihetsz magaddal a loadoutban pl stb.
-
ULPIUS
őstag
válasz
tupacamaru #2891 üzenetére
Minden amit kiviszel, az unlockolja az alap fegyot (ha még nem volt felodva), amit aztan barmilyen jatekmodban hasznalhatsz es elkezdheted huzni nullarol, de azt a konkret custom build fegyvert amit kivittel azt csak contrabandkent tartja meg a dmz fegyvertarban es olyan formaban nem hasznalhatod mashol. Ez igaz a chemist fegyverere is, tehat ha egyszer megszerzed, akkor magat a sima m13b-t felodja, viszont azt az egyedi skines buildet csak contrabandkent tudod hasznalni dmz-ben, amig el nem veszited bent.
-
ULPIUS
őstag
válasz
BerserkGuts #2878 üzenetére
Íme a setting: [link]
Már magam se tudom hány videó meg cikk összevetése alapján ollóztam össze, de nagy általánosságban nyilván elmondható, hogy a többség ugyanúgy állítja be ha a több fps a cél.
Ami új volt, hogy valahol írták, hogy a weapon motion blur-t pl érdemes bekapcsolni mert ha offon van, akkor okozhat stutteringet.
A másik a "video memory scale", azt levettem a legkisebbre, "50"-re, mert állítólag ilyen rtx 3060ti kategóriában magasabbra véve szintén okozhat stutteringet, de pl sok másik videóban meg felteszik 90-re is akár...
Aztán van még ez az "async compute" beállítás a cst fájlban, azt "false" -ra érdemes átírni.
Nvidia control panelban pedig egy olyan dolgot találtam amit nálam nagyon máshogy volt, az árnyékoló-gyorsítótár mérete 100gb-on volt, át kell állítani korlátlanra.
Úgy vagyok ezekkel amúgy, hogy próbálgatom, aztán ha valami nem jó, akkor max átállítom.
Nekem így most jónak tűnik, nem azt modnom, hogy bizonyos helyzetekben nem vágynék jobb graf minőségre, de így még mindig jobban tudok játszani mint az r5 3600 idejében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest