Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ahogy halad előre a hadjárat, úgy lesz egyre könnyebb. Az elején alig volt pénz csata után toborzásra, a végén pedig 20-30,000 aranyam volt, amit nem tudtam hová tenni.
Az elején 2 kardos + 1 alabárdos + 1-2 lövész csapattal mentem harcba, az emberi lovasságot hatalmas költségei miatt hanyagoltam (20 lovas már szépen szétcsap goblinok közt, de ha helyettük vihetek 48 kardost...). A hősök a játék közepe táján igen erőssé kezdenek válni, akár maguk elbánnak kisebb seregekkel.
Az elfeknél pedig a tüzes nyílnak hála a legtöbb ellenfél nem jut el a közelharcig. Egyedül a méregdobáló skavenek izzaszthatják meg őket, de ellenül 1-2 hős hatékonyan fel tud lépni (nekik megéri lovat venni).
Nem tudom, mekkora a valós különbség egyes nehézségi fokok közt. -
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
szomorúan hallom.....az utolsó (általam annak vélt) pálya nekem is már remegett néhol, de vicces volt, hogy 6 egységem esett el a gép 600-nál több fűbeharapott egységei mellett...
-
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
fel az esti játékra!!!!! sokan játszuk már de még nem elegen!
-
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
ha jól emlékszem az a pálya volt ahol a két oldasó kristályt is dezertálni kellett....
igen a tűzes nyíl nagyon hasznos, mert a nagy-patkány aki időközönként jön eléggé parázik a tűztől.
a játékban ugyanazt a ''cselt'', taktikát alkalmaztam mint anno a warcraft 1-ben (meg sok másban) egy egység (esetünkben hős) előre dzsesszel lő egyet-kettőt, aztán mikor 1-2 ellenséges kompánia rámozdúl visszaszalad, az íjászok meg elvégzik a dolgukat...minimális veszteségem volt mindig (a végén 25-30.000 arany között végeztem, és minden fullon volt)
Amúgy is egész játékban a távolsági fegyveregkre fektettem a hangsúlyt.
egyébként célszerű körbenézni a semleges szektorokban is mert soxor elvan rejtve vmi tárgy.
[Szerkesztve] -
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
hát igen...nekem anno (10-en x éve) a düne II okozott utoljára ilyen sokkhatást...
durva!, már szinte szinészi alakítással...már érted miért hiányolom a végén az intrót????![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és az a Kopasz pap csávó nem is lesz majd gyenge!!!
bevallom a tutoriált kihagytam (bíztam a darkomen irányításban), de valóban nem nehéz.....
várom a helyzetjelentést majd...adnék tanácsot szívesen de kéretlenül nem akarom befolyásolni a játékodat... -
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Végre valaki!
Jahh tolni akarom, mert idegesít, hogy nemtom végevan-e az emberekkel, vagy csak bug (valószínűsítem a bugot, mert egy intro azé kéne..vagy legalább egy the-end...)
nekem nagyon bejött (ha a dark omen anno tetszett akkor ez kötelező darab)
oxox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)