- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
napoleon2323
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Nag
yon nagyon köszönöm.Sikerült megy a telepítés!!!!!!!!!! -
napoleon2323
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Igen a telepítés elkezdődik de viszont pár másodpercig megy csak és utánna írja azt ki:
-
Eugene Roe
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
Kapcsold ki a Daemon Tools-t, esetleg töröld le, illetve ha 1-nél több CD/DVD meghajtód van, vedd ki a gépből... Jó fajta SafeDisc vagy hasonlóan ratyi írásvédelem, ami a csalókat ugyan nem bántja, de minden 2. eredetit ba**ogatja...
Hoppá, lehet félreértelmeztem és hülyeséget írtam, a telepítés elkezdődik, vagy az sem?
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!van egy problémám telepítés közben egy hibaüzenet jelenik meg:Hozzáférés megtagadva.Eredeti a DVD és az furcsa az,hogy egy másik gépen is próbáltam de ott megy.
Mi lehet a probléma,köszönöm előre is!
-
Heló!
Picit off, de valaki fel tudna homályosítani, hogy hány féle Warhammer sorozat létezik?
Gugliztam, és úgy láttam, hogy van a warhammer 40k sorozat (asszem 4 különböző játék), vagy a sima Warhammer (erről szinte semmit nem tudok), és az a vonal, amit a hazai Black Hole csinál (Mark of Chaos).
Ezen kívül van még? a sima warhammerről mit lehet tudni? Elég káosz, amit a neten találtam.
Köszi!
-
seemany3
tag
Hi!
Az utso csatában a várvédésnél le kell nyomni a démonherceget(aki addig hencegett
)
Van intro de nem nagy szám a hősünket kisgórévá léptetik elő,és tisztázzák felmenői és az ő nevét is a beszennyezéstől.Az elfimufti le akarja szedni a chaos jeleket a pali orcájáról,de ő közben megnyugodva azt mondja,hogy maradhat mert ez a védjegye.KONEC-ENDE
Én azóta szabadúltam a játéktól mert nagyon kiábrándító volt.
Már bánom,hogy megvettem.
Ettől még az A Exigo is élvezetesebb volt. 
Maradok a BFME2-nél
A kieg a WK űberklafa.

-
oxox
addikt
fel
-
seemany3
tag
Hi!
Nekem már meg van a játék. A birodalmi küldetésen már túl is vagyok. Jó meg minden, de a gépigény ami ajánlottként van feltüntetve,hát az nem igazán fedi a valóságot. Mármint nagyobb csatáknál irtózatosan szaggat. Pedig a gép megfelel az előírtaknak. A játékmenet egyébként kielégítő, bár az egységek lehetnének kicsit változatosabbak. A hősökre ez kétszeresen is igaz.
Vannak képességeik dögivel, de sok ezek közül használhatatlan és unalmas. Az erőviszonyok szerintem még az 1.6-os javítással sem lettek kiegyenlítve ,és ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Ezen kívül is vannak még hibák pl:mikor több hőst küldök 1 egységre sokszor csak az kezdi el ütlegelni amelyik a leggyorsabban odaért. A többi meg addig bámul bambán , míg más irányból nem adok nekik parancsot. Tudom belehet állítani az automata támadást,de a natúr parancsra is alkotniuk kellene. Borzasztó még az ostromfegyverek használata is mert hol hajlandóak lőni hol meg nem,ugyanarról a helyről. Pedig megfelelően vannak elhelyezve (magasság, látószög) és látható is a célpont, ez igaz a hősök távolsági támadásaira is. A segédlet ami a tokban található elég rossz minőségűre lett nyomtatva,mert a benne lévő képek nagyon elmosódottak,valamint sok leírás is eléggé fantáziátlan. Leszámítva ezen ''apróságokat'' nem hagy a game unatkozni, nem válik hosszú távon sem monotonná.
Összefoglalva élményeken kívül rengeteg bosszúságot is okozhat a játék, de talán még csiszolnak rajta. -
Traky
tag
Sziasztok! Én még egyenlőre nem vettem meg a játékot, csak a feltört változattal operálok próbaképpen, viszont ez mindig lehal a főtérképen mozgás közben a második ütközet után (ha az első crossroad-tól az ork bázis felé veszem az irányt). Próbáltam újratelepíteni, de akkor is ugyanez a szitu.
Ti original bolti változattal toljátok ?
Azzal nincs hasonló gond ? -
Tithian
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ahogy halad előre a hadjárat, úgy lesz egyre könnyebb. Az elején alig volt pénz csata után toborzásra, a végén pedig 20-30,000 aranyam volt, amit nem tudtam hová tenni.
Az elején 2 kardos + 1 alabárdos + 1-2 lövész csapattal mentem harcba, az emberi lovasságot hatalmas költségei miatt hanyagoltam (20 lovas már szépen szétcsap goblinok közt, de ha helyettük vihetek 48 kardost...). A hősök a játék közepe táján igen erőssé kezdenek válni, akár maguk elbánnak kisebb seregekkel.
Az elfeknél pedig a tüzes nyílnak hála a legtöbb ellenfél nem jut el a közelharcig. Egyedül a méregdobáló skavenek izzaszthatják meg őket, de ellenül 1-2 hős hatékonyan fel tud lépni (nekik megéri lovat venni).
Nem tudom, mekkora a valós különbség egyes nehézségi fokok közt. -
Tithian
őstag
Végigvittem a birodalmi hadjáratot. Összesen 24 harcból áll, nehéz fokozaton egy jó játékosnak max. 15 órát kell rászánni (opcionális ütközeteket kihagyva 10 óra alatt is lenyomható)..
Az első fejezetben voltak nehéz pillanatok (kis sereg, sok veszteség, kevés arany), a második fejezetben az elfekkel az első ütközetek közepesen nehezek voltak, de aztán...
A harmadik és negyedik fejezetek a gyerekjáték kategóriába estek. Az utolsó nagy ütközetek során alig volt emberveszteségem, az arany pedig csak gyűlt.Egy pontot sem raktam a hősök párbajképességeire, de minden párbajt fölényesen megnyertek a hősök. Egyes komolyabb egységeket (pistoliers, greatswords) ki sem próbáltam, nem volt rájuk szükség.
Jövő héten belekezdek a káosz hadjáratba is, remélem, nehezebb lesz, mert az emberek és elfek bizony kevés kihívással nézek szembe. -
oxox
addikt
fel!
-
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
szomorúan hallom.....az utolsó (általam annak vélt) pálya nekem is már remegett néhol, de vicces volt, hogy 6 egységem esett el a gép 600-nál több fűbeharapott egységei mellett...
-
Kareszovics
addikt
Gáz van
Chapter 3 végefele. Egyre több egység mozog a pályán és nem bírja a gépem. Már minden full lowon van szerintem nem a videokártya gázol, hanem vagy a proci vagy a mem. Szomorú vagyok, de úgy néz ki egy időre pihentetnem kell ezt a nagyszerű játékot amíg nem lesz komolyabb vas. -
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
fel az esti játékra!!!!! sokan játszuk már de még nem elegen!
-
Kareszovics
addikt
-
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
ha jól emlékszem az a pálya volt ahol a két oldasó kristályt is dezertálni kellett....
igen a tűzes nyíl nagyon hasznos, mert a nagy-patkány aki időközönként jön eléggé parázik a tűztől.
a játékban ugyanazt a ''cselt'', taktikát alkalmaztam mint anno a warcraft 1-ben (meg sok másban) egy egység (esetünkben hős) előre dzsesszel lő egyet-kettőt, aztán mikor 1-2 ellenséges kompánia rámozdúl visszaszalad, az íjászok meg elvégzik a dolgukat...minimális veszteségem volt mindig (a végén 25-30.000 arany között végeztem, és minden fullon volt)
Amúgy is egész játékban a távolsági fegyveregkre fektettem a hangsúlyt.
egyébként célszerű körbenézni a semleges szektorokban is mert soxor elvan rejtve vmi tárgy.
[Szerkesztve] -
oxox
addikt
fel!
-
oxox
addikt
az még nagyon az eleje! hajrá! (én most nw2-zök...)
-
Kareszovics
addikt
Hello!
Tegnap este végre rászántam magam és élesben is kipróbáltam a játékot (normal fokozat).
Mostanában orrba-szájba Dark Crusade megy úgyhogy ott van egy jól felállított stratégiám meg minden, úgyhogy kicsit meglepődtem hogy ez a játék egészen más stratégiát követel.
A ''legjobb pillanatokban'' jöttem rá például, hogy nincs mentés pálya közben. Ellenben a vásárlósdi nagyon tetszik. Amelyik egységem szintetlép azt tovább tuningolom, fejlesztgetem amelyik nem azt tartalékba teszem. Chapter One első két csatáját csináltam eddig (toronyfoglalás; másik hős kimetése és mellénk állítása). Ma este majd tolom tovább.
Üdv -
oxox
addikt
hejfel
-
oxox
addikt
fel! lássa mindenki!
-
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
hát igen...nekem anno (10-en x éve) a düne II okozott utoljára ilyen sokkhatást...
durva!, már szinte szinészi alakítással...már érted miért hiányolom a végén az intrót????![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és az a Kopasz pap csávó nem is lesz majd gyenge!!!
bevallom a tutoriált kihagytam (bíztam a darkomen irányításban), de valóban nem nehéz.....
várom a helyzetjelentést majd...adnék tanácsot szívesen de kéretlenül nem akarom befolyásolni a játékodat... -
Kareszovics
addikt
Hello!
Tegnap felraktam a gámát! Az Intro Movie
Agyonvágott egyből. Bár nem sokat játszottam az Armies of Exigoval, de a bevezető video ott is kinyírt de ez apám...
A tutorialt nyomtam csak eddig, alapvetően jól kezelhető játéknak tűnik és elég jól optimalizált is mert nem éppen újkeletű gépemen is igen szép minőségben és sebességgel fut.
Nagyjából eddig ennyi majd tolom tovább! Üdv! -
oxox
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Végre valaki!
Jahh tolni akarom, mert idegesít, hogy nemtom végevan-e az emberekkel, vagy csak bug (valószínűsítem a bugot, mert egy intro azé kéne..vagy legalább egy the-end...)
nekem nagyon bejött (ha a dark omen anno tetszett akkor ez kötelező darab)
oxox -
oxox
addikt
fel!
-
oxox
addikt
fel!
-
oxox
addikt
Na akkor frissítsünk:
Emberek kampány, azt hiszem 4-dik (23-24 csata! ez biztosabb mert így mentek) térkép utolsó pálya
Emberek+elfek+törpék... Lényeg, hogy tartsuk a várat, az Elf+Ember főhös élje túl a támadást, (korábban is volt egy ahol már mindketten harcoltak egy várért) és a Káosz hősét tegyük el láb alól (A chaos champion párbaj...kitérő pálya után következik)
...teljesítem is a (veszteségeim elhanyagolhatóak), lemegy utánna a dialúgus, majd kirak a térképre...mozogni nem tudok, és az egységeim hiánytalanok....(mintha megsem vívtam volna a harcot, pirosan jelzi még a kis térképen a várat, rálépni viszont már nem tudok)
Valakinek volt hasonló gondja....ma-vagy holnap nekiesek még1x, hátha továbblép (arra is gondoltam, hogy ez a kampány utolsó pályája
)
pls ha valakinek volt ilyen és túljutott rajta nyugtasson mondjon vmi megnyugtatót!
thx
oxox -
krokk
senior tag
máskor pontos nevet plíz. új topicot nyottam mivel nem gondoltam hogy a warhammer ki marad belőle....
demót kipróbáltam. nagyon tetszik
fantasy general feeling
jók az egységtápolások
külön fegyver páncél létra stb vétele egységenként
zuuuuuuuuuuummmm
és jó változatosak az egységek
a főtérkép lett a legjobb... az nagyon bejönni... megyek is vissza jáccani
-
Wolverine
félisten
Demo ma várható

-
Face8814
őstag
Hamarosan kint lesz a game!
Ha a trailerből lehet következtetni, akkor .......!
Az eddigi legjobb trailer amit valaha láttam!
[link] ( első video ) -
kismanus
tag
válasz
nofreenick
üzenetére
Úgy tűnik, akkor csak jövő télen érkezik - már a hivatalos álláspont szerint. Ez a valóságban inkább 2007-es megjenést takar.

-
Kain
senior tag
-
kismanus
tag
A Black Hole Entertainment - az Armies of Exigo-t fejlesztő csapat - új játékkal jelentkezik. A címe Marc Of Chaos.
Mit tudtok erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Már bánom,hogy megvettem.
Ettől még az A Exigo is élvezetesebb volt. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)