Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Én ugyanígy vagyok most a Razorback event-ben a Gorgon Wraith-tel. Na nem mintha olyan nagyon nagy hardver lenne, csak ha már ki lehetne szedni, akkor miért is ne. Ehhez képest eddig 14-et mentem a mostanival, meg nem tudom mennyit még kétszer korábban, amióta játszom. Mindenből van legalább 5 rész már, csak a blueprintje nincsen. Ha fejre állok akkor sincsen. De azért sem akarok 5 platot költeni rá, még tartom magam.
Amúgy lehet ám, hogy számolja, csak pont nem úgy, ahogy Te szeretnéd. Mentél 50x, polgár, most már nagyon kellene platinát költened (ide egy gonosz, kezét dörzsölgető szmájlit kell képzelni).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest