Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Az első mondatot, nem kifejezetten neked céloztam.
#8620 akva Simán rá lehet építeni a wukong passzívjára is - Ne haragudj hogy ezt úgy értelmeztem, hogy a passzívjára is érdemes építeni a wukongot. Biztos félreértettem valamit.
Nekem az Iron Staffban van 5 forma. A 185-ös Corrupted heavy gunner (ez a max simuban) 2-3 ütés és még nem buffoltam parazonnal vagy bármi mással. Jah de igazatok van, teljesen szar. Mesaból is vegyétek ki a Regulatort, mert úgyis van fasza kitgun.
Excalibur Exaltedébe is van 5 forma nekem, hasonlóan jó mint a wukong staffja. Annyival talán jobb, h slide attackra vakít is.
#86231 dude
Nincs piros crit.
Hogyne lenne redcrit, csak már nem úgy stackelődik mint régen. Heavy Pennant buildel nálam nerf után is jön a redcrit.
Csak egy kérés és tényleg no offense, de ne írjátok már le ezt a sok blődséget tényként, mert idejön egy kezdő, aztán azt se tudja mit csináljon. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest