Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
Sziasztok, csak azt kérdezném az itt folyamatosan játszóktól, hogy ez a "Network not responding" jelenség mennyire jellemző a game-re mostanában, mert -amióta néhány napja hosszú kihagyás után visszatértem játszani - egyfeszt kapom...
Még mielőtt valaki írná : a netem is bőven rendben van, vírusirtó sem fogja stb, stb...
Igazából csak a Warframe-nél akadnak problémáim semmilyen más játéknál, programnál nem...
Régen annó még emlékszem hogy voltak trükkök Network Port állítgatással, mert akkoriban is volt hogy sz@rakodott a játék sokaknál, ma van valami ilyesmi amit tudnom kellene, vagy csak rosszkor tértem vissza, és megint szarakszanak a szervereik ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest