Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Eddig talán 1 Arbit játszottam... Most meg rá kényszerítenek arra.

(igaz mostanában csak a daily reward miatt léptem be aztán ennyi)Ami érdekelne az a Vengeful Charge Ephemera meg esetleg a többi Vengeful Ephemera a Toxin-on kívül. Ezeken kívül nem igen láttam a fantáziát abban, hogy ugyanazokat a dolgokat játszam 1000x. Steel Path, ugyanazokat játszam, mint eddig, csak még sok meg is szívasson, mert egyedül nem lehet vagy nagyon nehéz. MR30, ismét az amit sokszor mondtam már, húzzam fel a sok kaki fegyvert meg mindent, amit soha nem fogok használni. Kikapcsolódni néha jó (volt), de gyorsan megunja az ember ugyanazokat a dolgokat. Nincs már előrehaladás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest