- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
lol... ha a nukor riven nem kell, akkor szólj, alacsony a diszpója, de sztem hasznos. Cserélek Veled másra.
Csak statusra menj+element. Kis lvl ellen elég, nagyobbaknál meg nem ezzel ölsz, csak adsz egy "kis" lökést a melee+condition overload-nak. Azaz +120% DMG status fajtánként. Ha ez ad egy slash+magnetic+viral+heat dmg-t, akkor az +480%, ami sokat dob mondjuk egy jó zaw-on, ami arcane-val pikk-pakk 12-es kombó+blood rush+weeping wounds...Mrdevil: alajén lassan megy, olyan 8-9 körül -sok farmolással- beindul a dolog.
Még egy fontos dolog! Ha legyártottatok vmit, akkor mielőtt kukáznátok, meg kell nézni wikin, h abból nem lesz-e esetleg másik fegyó. A proboscis cernosért végig kell szopkodni egy halom mindent pl. De mások is vannak. Én kinyomtattam magamnak és nézegettem, jelölgettem, h mit ne adjak el.
Más: tegnap meglestem, van egy rakás octavia relicem, kiszedtem végre. Tenora nincs meg, nem is tudom, h hol dobja a reliceket. kb. 1200 MR pont még az MR 30-ig... Venka prime-hoz is csak 1 gauntlet hiányzik, meg egy kuva fegyó is mindjárt 40 lesz, szal. a napokban blessingel fogunk ünnepelni

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak statusra menj+element. Kis lvl ellen elég, nagyobbaknál meg nem ezzel ölsz, csak adsz egy "kis" lökést a melee+condition overload-nak. Azaz +120% DMG status fajtánként. Ha ez ad egy slash+magnetic+viral+heat dmg-t, akkor az +480%, ami sokat dob mondjuk egy jó zaw-on, ami arcane-val pikk-pakk 12-es kombó+blood rush+weeping wounds...