Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Aki még jönne:
7B0A-1F61-EA55-5238
8319-C64F-AFA2-DC61
Ha felhasználta vki vmelyiket, írja már be, hogy a többiek ne fussanak üresbe, köszi
!Az!
Ez a hét egyébként fura volt... úgy látom nyitnak a nép felé: 1 reactor, 4 catalyst (amit én láttam eddig). Már a szekrényből is pottyant control module, tartályból gallium! Alighanem a frusztráció ellen dolgoznak a srácok, hogy könnyebben menjen a játék (na meg jó beetetés). Pedig frusztráció az nincs sok, hisz coop only. Azt mondjuk nem értem, miért fookoznak sokan, amikor farmolják a bossokat, és nem az esik, ami nekik kéne, de egyébként is annyi furcsa szerzet megfordul itt, hogy ajajj
!
Óvakodj a Lokiktól
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam
!)Egyébként neked lett igazad, király a vandál bratyi, a kraken meg elég fos, de már csak felnyomom 30-ra, ha hazaérek.
Nagyon megy az agyalás, hogy mi lesz a nanospórákkal... azt beszéljük, hogy valószínúleg gyártani lehet belőle majd ammót valami fegyverhez, merthogy resource... meg a logomban megjelent egy plasma grenade bejegyzés is, szóval lehet, hogy jönnek a gránátok is?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Star Trek
- Animal Crossing: New Horizons
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
! (Érdekes módon a legjobb haver pedig Lokival tolja, nagyon jól, talán az egyetlen, akivel találkoztam